Q&A

  • fir de pescuit la feederFir de pescuit la feeder pentru râu

   Fir de pescuit la feeder pentru mreana de pana la 3 kg Question: Va rog sa-mi recomandati din oferta Feeder Shop un fir de pescuit la feeder pe care sa-l folosesc la pescuit pe rau , pestele tinta pana fiind mreana pana la 3 kg. Answer: Pentru pescuitul la Feeder in conditiile descrise de dumneavoastra ….citeste mai departe!

  • pelete pentru pescuit cu method feederulPelete pentru pescuit cu method feederul si aditivi

   Question: Ma intereseaza sa cumpar pelete pentru pescuit cu method feeder-ul , dar va rog sa-mi recomandati cateva nume plus aromele cu care sa le imbunatatesc… Answer: Daca doriti sa folosti pelete pentru pescuit iarna sau  la inceputul sezonului atunci aveti de ales intre : Bait-Tech Carp & Coarse, Bait-Tech Carp Feed Pellets si Bait-Tech ….citeste mai departe!

  • pescuit la feeder pe vant iarnaPescuit la feeder pe vant puternic

   Question: Cum pot sa practic un pescuit la feeder pe vant puternic? In general  nu observ trasatura si cand recuperez carligul e gol sau am acolo un pestisor  prins de cine stie cand… Answer: Stilul de pescuit la feeder permite abordarea celor mai diferite locaţii, de la bălţi şi lacuri până la râuri şi fluvii, ….citeste mai departe!

  • Alegere varf de feeder potrivit

   Question: Cam sa aleg un varf de feeder din cele cu care vine echipata lanseta? Exista un criteriu clar stabilit sau e o optiunea fiecaruia? Answer: Alegerea unui varf de feeder potrivit într-o partidă de pescuit poate influenţa decisiv rezultatul pozitiv de la finele zile. Din această pricină, merită puţin mai multă atenţie în luarea ….citeste mai departe!