Pescuit la pasta cu feederul – Bait tech Carp paste – Natural

Pasta, o momeala veche de cand … pescuitul

Pe langa pescuitul cu rame ca momeala, pescuitul la pasta e una din cele mai vechi forme ale pasiunii noastre. In mod natural, si in stilul de pescuit la feeder , pescuitul cu pasta si-a facut aparitia, destul de repede si isi gaseste utilitatea lui in anumite momente.  Fiind o momeala foarte moale , este usor si rapid acceptata de pesti,  de la carasi la crapi si de la babusti la platici , niciona din speciile majore din apele noastre nu refuza pasta.

Pescuit la pasta cu feederul

Bait-Tech Carp Paste este in esenta un mix de  nada cu granulatie extra fina având ca ingredient de baza pelete măcinate, făinuri de peste super-solubile, betaina si alti atractanti cărora crapul in mod special nu le poate rezista. Contine desigur si gluten, fibele acestuia legand pasta extrem de bine atunci cand e preparata, ceea ce o face sa stea bine pe cosuletul de pasta sau pe carlig.

Se mixeaza extrem de usor folosind apa, consistenta pe care o dorim este precum cea de pasta densa. Se poate folosi direct pe carlig sau folosind monturi fir de par la care atasam suporti speciali pentru pasta ( Korum Paste Cage). Pe piata sunt disponibile diferite variante “ready made” , dar folosind Bait-Tech Carp Paste nu numai ca puteti costumiza dupa bunul plac momeala prin adaugarea de aditivi sau atractanti, dar, din 500 gr. de mix se obtine o cantitate cel putin dubla de momeala decat cele oferite spre vanzare gata preparate.

Va invitam sa urmariti mai jos un film despre pescuit la pasta cu feederul , pe un carpodrom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *