Felicitati pentru cele doau emisiuni!
Cu siguranta astfel de partide nu se poat face in fiecare zi (lesne de inteles), dar pentru cine este consegvent, serios, interesat si mai ales la locul potrivit in momentul potrivit, chiar si apele salbatice pot oferi partide de neuitat.
Dar indiferent de situatie, experienta isi spune cuvantul. Iar ''carcotasii'' sa isi prezinte capturile.
Foarte bine sintetizat :
Atentia pentru detalii, modalitatea de nadire, calitatea produselor folosite, alegerea cu atentia a accesoriilor, intelegerea modului in care pestele se hraneste si, evident, sa fi la locul potrivit la timpul potrivit. Toate acestea IMPREUNA pot duce la astfel de partide. Orice deficienta in lantul acesta, orice veriga slaba, orice pas sarit se va reflecta in rezultatul partidei.
Nu am spus niciodata ca poti face astfel de partide in fiecare zi, dar spun cu cea mai mare convingerea ca toti ne-am intalnit la un moment dat cu o zi ca aceasta, in care am avut pestii in fata, potentialul existat, dar nu am stiut sa profitam din plin . Am avut cu totii astfel de partide " in mana" si nu am stiut sa profitam de ele si sunt sigur ca vom mai avea astfel de partide , unele le vom aborda excelent si ne vor aduce rezultate cu adevarat exceptionale, iar altele le vom rata doar pentru a ne pune pe ganduri si a ne face mult mai atenti pentru viitor.
Eu unul sunt sigur ca am avut partide ratate din cauza mea si mai stiu ca de acum incolo o sa mai am ocazia unor partide de exceptie. Toate astea vor depinde insa numai de mine , daca voi profita de ocazie si voi face ce si cum trebuie sau nu .....