Multumesc !

Moderator: sorinhc
Cred ca e timpul sa deschidem un cult religios pe tema Feeder....nu de alta dar tare multi se mai convertescCristi Serban, Bucuresti. Incepator in pescuit dar placut surprins de feeder. Trebuie sa recunosc ca o parte din "vina" o are Catalin pentru filmuletele postate foarte explicite si provocatoare. Multumesc Catalin !
PS deja am inceput sa "convertesc" craparii la feeder!
Sant de acord cu tot ce spui, mai putin...fatalist!Salut Nicu si bun venit pe forum. Nu e problema cu intarzierea ca nu suntem in armata. Cat priveste restul mesajuluiu ... nici eu nu mai stiu ce sa zic... si eu sunt crescut pe malul raului Arges , stiu mult prea bine ce vorbesti .. insa nu sunt asa fatalist...
Ma gandesc eu asa .. in copilarie bateam kilometri de rau pe zi , alergam dupa pestii de care spui necontenit.. acum ne-am facut si mai comozi .. nu ne mutam 10m. mai la stanga sau mai la dreapta de unde ne asezam. Nu o mai fi atat de mult peste , dar nici nu pot spune ca e vid piscicol .
Cu cat avansezi mai mult in pescuit si ii intelegi tainele, cand nu te mai intereseaza sa aduci peste ci te intereseaza exclusiv cum sa ii "pacalesti" sa ii intelegi, sa le respecti alegerile , sa "gandesti" ca ei , sa resusesti sa scoti din apa ce vrei tu , nu ce da Domnu` , parca pescuitul devine din ce in ce mai placut. Chiar si cu pesti mai putini .
Daca mai ai alaturi si oameni de omenie, o gluma , o caterinca atunci sunt cu adevarat exceptionale partidele indiferent de rezultat. E frumos sa fii in natura
Înapoi la “Sa facem cunostinta!”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori