Bine v-am gasit ! Eu sunt ...
Moderator: sorinhc
- catalin232
Re: Bine v-am gasit ! Eu sunt ...
Bun venit pe forum si spor la vanzare
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Bine ai venit, speram ca nu doar le colecționezi ci le si folosesti
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
In limita timpului disponibil le si pun la treaba mai ales ca m am si decis ce bete imi plac mai mult.......mai pe mana mea asa........)
Gligor Dacian Eros, Oras Arad
Pasionat de pescuit la feeder practic a-si putea sune dependent.
Pasionat de pescuit la feeder practic a-si putea sune dependent.
Bun venit, Dacian!
Sa vedem vena.. altfel nu credem. Si facem teste de pi^2 des...ca sa-i gasim pe aia infiltrati
Va salut cu respect !
Ma numesc Alin , am inceput sa cochetez cu tehnica feeder in urma cu 2 ani , ma pregateam sa merg in concediu cu familia pe clisura Dunarii , am zis sa fac o cautare pe net sa vad ce ar merge mai bine in zona unde mergeam eu .
Atunci am dat peste un video facut de Lucian Fiat cum pescuia pe lacul Mraconia la platica , atat mi-a trebuit... intr-o saptamana aveam deja minimul de echipament cumparat , pana atunci fiind bambinar .
Am avut parte de cea mai buna partida de pescuit pe Dunare din totii anii de concediu petrecuti pe acolo , majoritatea cu rezultate foarte slabe ....
Acuma am devenit un bolnav incurabil de feeder , nu cred ca voi mai pescui vreodata la alta tehnica !
Multa sanatate si fire zbucimate tuturor !!!
Cu respect !
Ma numesc Alin , am inceput sa cochetez cu tehnica feeder in urma cu 2 ani , ma pregateam sa merg in concediu cu familia pe clisura Dunarii , am zis sa fac o cautare pe net sa vad ce ar merge mai bine in zona unde mergeam eu .
Atunci am dat peste un video facut de Lucian Fiat cum pescuia pe lacul Mraconia la platica , atat mi-a trebuit... intr-o saptamana aveam deja minimul de echipament cumparat , pana atunci fiind bambinar .
Am avut parte de cea mai buna partida de pescuit pe Dunare din totii anii de concediu petrecuti pe acolo , majoritatea cu rezultate foarte slabe ....
Acuma am devenit un bolnav incurabil de feeder , nu cred ca voi mai pescui vreodata la alta tehnica !
Multa sanatate si fire zbucimate tuturor !!!
Cu respect !
Salut, bine ai venit. Cauta si canalul Dependent Defeeder pe YouTube si sa vezi ce te baga Catalin in boala... stagiu avansat!! . Daca ai nelamuriri avem persoane mai mult decat capabile sa-ti raspunda la intrebari
Multumesc pentru recomandare , cunosc chiar bine cateva postari de ale lui Catalin si Claudiu , meseriasi !
Sanatate si fire zbuciumate sa avem !
- catalin232
Nu conteaza cine te-a "virusat" si cine iti sustine dependenta, important este ca ai intrat in cercul pescarilor la feeder . Bun venit !Multumesc pentru recomandare , cunosc chiar bine cateva postari de ale lui Catalin si Claudiu , meseriasi !
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Înapoi la “Sa facem cunostinta!”