Neata!
Eu sunt Andrei (prieteni imi spun Dei), 21 ani, din Breaza, Prahova, dar locuiesc in Bucuresti dearece sunt la facultate.
Pescuiesc de mic, dar in ultimii 3-4 ani am devenit un "incepator avansat" la tehnica match.
Am descoperit recent pescuitul la feeder, mi se pare o tehnica de o mare finete si vreau sa ma familiarizez cat mai repede cu ea.
In cel mai scurt timp intentionez sa imi cumpar o lanseta de feede medium, asa ca nu o sa ezit sa va cer un mic sfat la momentul potrivit. Tin sa mentionez ca am un picker de 35gr, cu care am avut cateva partide minunate vara aceasta.
O seara faina!
Fir intins!
Bine v-am gasit ! Eu sunt ...
Moderator: sorinhc
- ancaandrei
Re: Bine v-am gasit ! Eu sunt ...
Fishing isn't just something I do it's part of who I am!
APS Feeder Club
APS Feeder Club
- Briceag Alin
Salutare Dei si bine ai venit
Bine ai venit !
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- ancaandrei
Neata!
Bine v-am gasit!
Bine v-am gasit!
Fishing isn't just something I do it's part of who I am!
APS Feeder Club
APS Feeder Club
- catalin232
Salut Andrei si bun venit pe forum .Neata!
Eu sunt Andrei (prieteni imi spun Dei), 21 ani, din Breaza, Prahova, dar locuiesc in Bucuresti dearece sunt la facultate.
Pescuiesc de mic, dar in ultimii 3-4 ani am devenit un "incepator avansat" la tehnica match.
Am descoperit recent pescuitul la feeder, mi se pare o tehnica de o mare finete si vreau sa ma familiarizez cat mai repede cu ea.
In cel mai scurt timp intentionez sa imi cumpar o lanseta de feede medium, asa ca nu o sa ezit sa va cer un mic sfat la momentul potrivit. Tin sa mentionez ca am un picker de 35gr, cu care am avut cateva partide minunate vara aceasta.
O seara faina!
Fir intins!
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Bun venit !
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
Mihai Tomescu, Bucuresti, Balta Alba.
Am descoperit feederul cu ceva ani in urma, dar a fost mai mult o distractie de la pescuitul la crap. Acum e invers, mai mult cu feederul decat cu lansete grele. Prefer pestii mici si pescuitul mai fin, pe balti. Pe rau iubesc mreana si as vrea sa ma specializez in pescuitul scobarului.
Fir intins tuturor!
Am descoperit feederul cu ceva ani in urma, dar a fost mai mult o distractie de la pescuitul la crap. Acum e invers, mai mult cu feederul decat cu lansete grele. Prefer pestii mici si pescuitul mai fin, pe balti. Pe rau iubesc mreana si as vrea sa ma specializez in pescuitul scobarului.
Fir intins tuturor!
Mihai Tomescu
bine ai venit, Mihai. Esti pe forumul corect!
-
Salutare!
Sebastian Doru, 35 ani. Bucuresti. pescuiesc la feeder de cateva luni, si probabil voi pescui mult timp de acum inainte. find din Tulcea am pescuit de mic la ce am apucat.
am fost la pescuit si sambata si duminica si abia astept urmatoarea partida )
Spor!
Sebastian Doru, 35 ani. Bucuresti. pescuiesc la feeder de cateva luni, si probabil voi pescui mult timp de acum inainte. find din Tulcea am pescuit de mic la ce am apucat.
am fost la pescuit si sambata si duminica si abia astept urmatoarea partida )
Spor!
Bine ai venit !
Înapoi la “Sa facem cunostinta!”