bine te-am gasit Alin,Salut Adrian si bine ai venit .Abia asteptam sa ne arati si noua niste poze cu mrene ,ciortani ,abordari de acolo, etc. Ne mai clatim si noi ochii cu alte zone si nu in ultimul rand cateva detalii despre Air in comparatie cu pro sau airity ca si pe aici suntem cativa fani si detinatori de tournamenturi
am incercat de cateva ori sa incarc cateva poze dar nu reusesc; daca tu stii cum se face te rog sa imi explici
in legatura cu noul model de la Daiwa si anume Air AGS acestea sunt specificatiile lansetei:
AGS Carbon Guides
X45 Compression Zone Technology
Tournament Reel Seat
Ultra Fast Blank Recovery
Shaped EVA Armlock Handle
Megatop Quiver Tips
s-a lansat la finele anului trecut si se comercializeaza in 2 variante: feeder si waggler
la modelele de feeder ai lungimile consacrate de la daiwa si anume: 10ft-11ft; 12ft-13ft; si 9ft-10ft; versiunea de 11ft nu am gasit-o
comparativ cu tournament-ul pro si airity exista ceva diferente si anume: noul patent de la daiwa X45 si inelele AGS din carbon;lanseta este mai usoara si cand spun asta ai senzatia ca tii o pana in mana; eu detin tournamentul pro editia 2013 de 11ft si personal am crezut ca aceasta este cea mai usoara lanseta si asa a fost pana am pus mana pe AIR AGS dar cu toate acestea parca tot nu as da tournamentul pe nici o alta lanseta. In cazul meu a fost dragoste la prima vedere cand am achizitionat tournamentul si presupun ca stii si tu cum sta treaba cu prima dragoste posibil sa nu se uite nicodata pe AIR AGS am pus mana doar in magazin; nu am pescuit cu ea. Lanseta este extrem de bine lucrata, finisaje de cea mai inalta calitate, la fel ca si pe tournament. Puterea de lansare 1-50g la variantele 9-10 ft si 10-11ft si 70g la varianta de 12-13ft; greutate: varianta 9-10ft 5oz (141.7 grame), varianta 10-11ft 6oz (170.09grame) si varianta 12-13ft 7oz (198.4 grame) daca vorbim de scoruri aici gluma se ingroasa si uite de ce spun asta:
Daiwa Air AGS Feeder Rod
RRP: £550.00 - £599.00
£495.00 - £539.99 (ceva reducere de sarbatori)
Daiwa a mai scos in Octombrie 2017 noul si mult asteptatul model Tournament SLR dar sincer sa fiu cu tine nu m-a dat pe spate de sa cad pe jos; in urma cu cateva zile l-am intrebat pe Steve Ringer care sunt primele impresii despre lanseta si ce calitati are in plus fata de pro. mi-a zis ca are mai multa putere dar nu stiu ce sa zic...evident ca el stie mai bine cum sta treaba doar poata semnatura lui. Pretul tot pe acolo cu AIR AGS doar o leaca mai ieftin si anume:
£419.99 varianta de 13ft
£469.99 pentru 14ft
£379.99 pentru 11ft
£399.99 pentru 12ft
scorurile sunt cu reducere de 16%
modelul este exclusiv dedicat pentru feeder si proiectat de inginerii de la daiwa impreuna cu Steve Ringer
specificatii:
SVF carbon with X45
Fuji Alconite guides
Fuji reel seat
Dedicated 70cm carbon quivers(varfurile sunt modele noi si acum se numesc long distance quiver tips) lanseta a fost proiectata pentru distanta chiar si varianta de 11ft; toate modele au inelul de plecare supra-dimensionat
Bias carbon V-Joint
Armlock handle, Hook keeper
New 1.5oz quiver on the 11ft model
parere personala: seamana izbitor de tare cu Spectron-ul Competition varianta 2013 si spun asta pentru ca detin Spectron-ul Competition de 12/13 medium