Asta am vrut sa zic si eu dar de cand nu mai folosesc carlige de genul la ciortan/crap nu mai stiu . E ciudat cand o persoana vrea un sfat si nu spune greutatea pestilor. Poate sunt ciortanei ... si atunci e altceva. Mi se pare putin ciudat ca nu are noroc sa scoata mai multi . A trecut perioada cand pescuiam la crap cu carlige foarte mici (a se citi mici) .Sorin, daca foloseste de regula carlige de 14 sau 12 nu e deloc ciudat sa aiba rateuri
Stiu asta si sunt un mare fan al lui ca o spune !!! Multi exagereaza ca aia ce au avut un clip pe YouTube cand pescuiau si au ratat singura captura de ciotanas pe Doripesco cu carlige de 22 (sper sa nu fi gresit numarul dar pe acolo). Clipul nu mai e de gasit, a fost sters.daca vrei un sfat de la Catalin, iti spun eu ca el nu este adeptul carligelor mici la crap
Atunci spor la cumparaturi.parerea mea este ca daca el face totul perfect, monturile sant bune, momelile stau echilibrat, el de fapt nu vrea sfaturi, vrea incurajari sa-si cumpere o lanseta scumpa
Eu cam pierd din rabdarea sa stau 100 ani sa obosesc un crap. Am tendita sa trag de ei , de placere .il asigur ca nu scapa pestii din cauza lansetei, daca lanseta e permisiva nu ar avea nici o problema (eventual la mincioc), daca lanseta e par, reglarea moale a franei ii va duce pestii in juvelnic