Korum xt tripod feeder arm
Moderator: sorinhc
-
Korum xt tripod feeder arm
Baieti am nevoie de o informație de la cei care au acest tripod. Am mai găsit o singura bucata tocmai in Anglia si l am comandat dar dupaia mi am dat seama ca eu am scaun korum chair model 2017 si din cate stiu prinderea la tripod este pe profil pătrat. Imi poate spune cineva daca pot sa l prind cumva de scaunul meu care are profil rotund.. De 25 mm? Un răspuns cat mai rapid mi ar fi de mare ajutor sa stiu daca sa primesc comanda sau nu.. Mersi mult
Re: Korum xt tripod feeder arm
Din cate stiu eu, toate accesoriile Korum au prinderea de baza pe D25mm si 2 bucse patrate. Deci in mod normal nu ar trebui sa ai probleme cu prinderea pe D25mm.
Cel mai bine se poate vedea aici, la min 1.18:
https://www.youtube.com/watch?v=p_hOGQlVxgQ
Cel mai bine se poate vedea aici, la min 1.18:
https://www.youtube.com/watch?v=p_hOGQlVxgQ
Cele mai bune locuri de pescuit le alege intotdeauna pestele!
-
Acolo e tocmai scaunul model vechi cel cu picioare patrate. Noul scaun are picioare rotunde. Asta nu inteleg. Cum voi face eu prinderea intre tripodul(profil patrat) si piciorul scaunului (profil rotund)
Pai de-aia ti-am zis sa te uiti la min 1.18! Acolo se vede f. clar ca prinderea pe piciorul patrat se face cu ajutorul unei bucse patrate. Daca scoti bucsa, ramane prinderea rotunda pe D25mm!!!
Cele mai bune locuri de pescuit le alege intotdeauna pestele!
-
Si eu am korum x25 modelul nou si xt ul. Si se potrivesc de minune. Am atasat o poza sa vezi prinderea. Se potriveste cu bucsa verde care vine impreuna cu el
Spor!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Spor!
-
Mersi mult mult de tot. M am ușurat
-
Daca mi spui si ce ripple bar e ala si daca se mai găsește prin magazine raman dator vesnic:D
-
) Preston Ripple Bar Double X36 Long
Se gaseste din cate stiu eu
Se gaseste din cate stiu eu
- sirbu mihai
-
Perfect. Hai ca l comand.. Dar il pot atasa la korumul meu asa i? Scrie la descriere ca e compatibil cu scaunele cu oicioare de 36.korum are de 25
Înapoi la “Echipament si accesorii”