Carlig subtire

Sfaturi, recomandari, sugestii despre lansete, mulinete accesorii si monturi.

Moderator: sorinhc

sorinhc

Re: Carlig subtire

Mesajde sorinhc » Joi Ian 12, 2017 1:43 pm

Catalin dar cele dropshot- e-soxcum sunt in practica? parca tu le-ai folosit...
Sunt primele pe lista mea "de incercat" la pescuitul cu pasta. Momentan mai am cateva facute (max 2-3) dar apoi am sa incerc modelul in cauza ;) .
dar cand vine vorba de pescuit la Crap sau alti pesti cu gura rotunda si momeala intepata, sunt fan indarjit al carligelor cu o curbura pe rotund si stil Wide Gape :D
Si eu! Wide Gape RULES.

;)
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

sorinhc

Mesajde sorinhc » Vin Mar 16, 2018 11:23 am

Alte pareri ?
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

CISMAS

Mesajde CISMAS » Vin Mar 16, 2018 2:35 pm

Tubertini serie 10, anul trecut numai cu asa ceva am pescuit la Dunare si mi se par mult peste Casini sau Guru

sorinhc

Mesajde sorinhc » Vin Mar 16, 2018 2:42 pm

Tubertini serie 10, anul trecut numai cu asa ceva am pescuit la Dunare si mi se par mult peste Casini sau Guru
Asta e:
tubertini-serie-10.jpg
Ce numere ai folosit cel mai frecvent ? Ce pesti ai vizat si ce trofee ai scos ?

;)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

CISMAS

Mesajde CISMAS » Vin Mar 16, 2018 2:48 pm

14 si mai rar 12, cea mai "tare"captura a fost o mreana la 1.4 kg, care e mai rea decat in ciortan, plus, ca la Dunare, morunas, scobar, platica, pana la 1 kg, pastoralis (pana in 5 gr) :lol:

Înapoi la “Echipament si accesorii”