Nu imi place cum se aude nodul intre inaintas si mono cand lansez ... chiar ma seaca la inima si evit sa il folosesc pe cat posibil.
Aia cu pescuitul in mal cu textil la crap este dintr-o emisiune , sau ma rog .. o partida de antrenament pe pista de la Polcesti unde m-au batjocorit cativa crapi din cauza textilului ...
Pescuitul cu fir textil - notiuni generale si recomandari.....
Moderator: sorinhc
- catalin232
Re: Pescuitul cu fir textil - notiuni generale si recomandari.....
@catalinAR uite ce spune Alan Scotthorne:Inainte de a tece la completari....3. Udarea lui dar depinde de ce fir textil se foloseste (la Daiwa J-Raid nu fac aceasta operatiune).
3. Nu.
https://www.youtube.com/watch?v=Mve4fW4-Sxg
El recomanda sa folosim acel lubrifiant dar spune si de varianta de a scufunda tamburul in apa care este gratis
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!!
Ce bine era ![Sad :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
- Tiby Baschet
Am avut acces la aceste informatii spuse de englezi cu mult timp inainte sa folosesc textil ca fir principal si nu am avut nici o problema. Singura data cand am rupt textilul a fost in lanseu cand era infasurat (din neatentie) peste 2-3 inele de varf.
Eu am o stropitoare pentru nada si dau cu apa pe fiecare mulineta la inceputul partidei, nu scufund tot tamburul in apa, nu imi place.
fire intinse!![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Eu am o stropitoare pentru nada si dau cu apa pe fiecare mulineta la inceputul partidei, nu scufund tot tamburul in apa, nu imi place.
fire intinse!
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Bravo. Majoritatea informatiilor au fost preluate de la crapari care au folosit si folosesc firele textile si unde udatul firelor e litera de lege...... Nu mai continui ca sa nu fac un offtopic. Sa continuam discutia.Am avut acces la aceste informatii spuse de englezi cu mult timp inainte sa folosesc textil ca fir principal si nu am avut nici o problema.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
Deci:@catalinAR uite ce spune Alan Scotthorne:Inainte de a tece la completari....3. Udarea lui dar depinde de ce fir textil se foloseste (la Daiwa J-Raid nu fac aceasta operatiune).
3. Nu.
https://www.youtube.com/watch?v=Mve4fW4-Sxg
El recomanda sa folosim acel lubrifiant dar spune si de varianta de a scufunda tamburul in apa care este gratis.
![]()
3. Nu. Nu este cazul. Eu nu fac acest lucru. Nu sunt nevoit sa fac acest lucru.
Ps: pescuiesc de ceva vreme cu textil....si nu vad de ce as schimba un lucru care functioneaza in practica mea cu un lucru care funcționează in practica lui x citată de y ....
Pescuiesti predominant pe balta sau rau ?Ps: pescuiesc de ceva vreme cu textil....si nu vad de ce as schimba un lucru care functioneaza in practica mea cu un lucru care funcționează in practica lui x citată de y ....
Cu textil, pescuiesc mixt. Pe lac la albitura (anul acesta am prin caras pe balastiera salbatica, exclusiv pe textil) la adancimi +4 si la distante medii iar pe rau la orice peste (cand intra peste mai mare, rupe tot dar este un risc asumat). Folosesc si mono cand pescuiesc pe rau, pe asteptare iar pe lac il folosesc la crap si peste mediu. Este adevarat ca exagerez cu utilizarea textilului, dar daca nu ma chinui cand pescuiesc nu am satisfactiiPescuiesti predominant pe balta sau rau ?Ps: pescuiesc de ceva vreme cu textil....si nu vad de ce as schimba un lucru care functioneaza in practica mea cu un lucru care funcționează in practica lui x citată de y ....
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Embarrassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Înapoi la “Echipament si accesorii”