Lanseta Casting.
Moderator: sorinhc
Re: Lanseta Casting.
Asteptam feedback .
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
Am facut niste incercari pe camp. Problema este mai mult din partea mea. Cu 100 de grame constant 100-105m. Cu 110 grame cam la fel pana am dat drumul mai devreme in aruncare si s-a simtit cum zbarnaia firul de pe tambur ocazie cu care s-a proptit intr-un cablu de inalta tensiune ( tamburul era gol toti 120 de metri si cu o contra destul de puternica) . Nemaiavand alt inaintas sau plumb de 110 grame am ramas doar cu testul facut cu textil varivas avani de 0.12. Am avut din partea dreapta vant nu foarte nu puternic.
Mare grija cu firele alea ! Nu vrem sa ne mustre constinta . Din ce spui cam asta e cauza si anume dai drumul prea repede la fir. Se poate corecta fara problme prin practica. Ce ar mai fi de adaugat este ca dupa ce vei prinde smecheria cu datul drumului la fir trebuie sa refaci testul de incarcare a lansetei pt ca acum nu e relevant.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
Înapoi la “Echipament si accesorii”