Si eu am ambele lansete. Sx-ul de 12 este mai tarisor un pic decat acolyte plus de 10 si 11. Asta am vrut sa subliniez. Sunt foarte aproapiate ca actiune.
Bafta la baboi
Piticii mei cer o lansetă nouă!
Moderator: sorinhc
- Tiby Baschet
Re: Piticii mei cer o lansetă nouă!
Am mai pus vreo cateva partide de pescuit peste ambele lansete luate de curand. Matrix S Class nu e chiar cu 50% mai buna in lanseu fata de Acolyte Plus, aveam eu o teama sa lansez mai in forta cu Drennanul. Care teama, intre timp, mi-a disparut. Am prins si pesti mai mari cu Plus-ul si m-a surprins de fiecare data: estimam cu un kilogram in minus pestii de 2 sau 3 kilgrame, atat de fortos e cotorul. Inca nu am prins peste care sa ma faca sa imi doresc mai multa putere la cotor. Am luat in varf de 1 oz, slow taper, care semnalizeaza "exagerat". Mai firesc ar fi fost unul de 1.5 oz, cred. Cu Matrixul nu prea am prins un peste mai mare, sa o simt cum se descurca in dril. Oricum, incepe sa mi se para delicata fata de bestia slim de Acolyte...
Acolyte-urile plus sau ultra au fost gândit el dintr-un motiv cu vârfurile din dotare. Îți împărtășesc impresia despre Plus, are forța in cotor și e bestial in lansare. Și mie imi place foarte mult cum lucrează.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- catalin232
Daca tot vorbiti de Drennan Acolyte Plus 11ft , luati si o poza sa aveti pe ce discuta .
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
11 plus e lanseta mea preferata pt pescuitul medium light .
Prins intr-un canal , idea e ca am putut forța / contracara Peștele .... sensibilă dar cu o buna rezerva de putere
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Prins intr-un canal , idea e ca am putut forța / contracara Peștele .... sensibilă dar cu o buna rezerva de putere
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Cătălin nu puteai Photoshopa niște in kile in minus la pescar ... Nu de alta da nu se vede bine lanseta.
Si daca tot vorbim, am simțit rezerva de putere mai bine in Plusul de 11 decât in Medium Matchpro-ul de 12. Plusul se descurca bine și in lansare, iar cu un crap de 5.6kg nu prea a stat la discuții. Pe semnalizare nu m-am lămurit, ori alea 2 babusce ce le-am scos erau drogate/turbate ori varful cel mai mic din dotare este absolut fenomenal. Ma voi pronunța suplimentar după vreo alte 2 partide
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Si daca tot vorbim, am simțit rezerva de putere mai bine in Plusul de 11 decât in Medium Matchpro-ul de 12. Plusul se descurca bine și in lansare, iar cu un crap de 5.6kg nu prea a stat la discuții. Pe semnalizare nu m-am lămurit, ori alea 2 babusce ce le-am scos erau drogate/turbate ori varful cel mai mic din dotare este absolut fenomenal. Ma voi pronunța suplimentar după vreo alte 2 partide
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- catalin232
Pai daca ma pricepeam eu la asa ceva , nu crezi ca ma lucram pe mine mai intai ?Cătălin nu puteai Photoshopa niște in kile in minus la pescar ...
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Înapoi la “Echipament si accesorii”