Arata ok lanseta , mult mai bine acum, decat in varianta cu inscriptii pe ea . Are inele mai mici decat Method Benzar-ul , este mult mai usoara , actiune rapida, cotorul mai lung . Per total pare ok lanseta , vedem si cu pretul cum este. Nu pot baga mana in foc ca duce distante peste Method , este posibil sa ma insel. In drill clar este mult mai buna fata de modelul precedent. Daca va iesi si voi avea ocazia, o sa ii dau o tura pe un camp ceva , atunci vedem .se pare ca in martie urmeaza sa primim un upgrade la Benzar Method .. un upgrade substantial
Cataline daca stii ceva mai da si tu din casa ...
Benzar Method Feeder
Moderator: sorinhc
- catalin232
Re: Benzar Method Feeder
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
- catalin232
Este Cata si pescarul , dar nu poti una fara alta ... degeaba conteaza pescaru daca nu duce scula ...Cat la suta e lanseta și cât la suta e pescarul?Pai iti spun eu parere dupa 2 sezoane , nu unu .
Un par de lanseta, urata, grea, ieftina . Dar isi face treaba, a pus in raft cateva cupite
Trimis de pe al meu WAS-LX1 folosind Tapatalk
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Din ce inteleg eu va fi alta lanseta? Method-ul va ramane la vanzare sau va fi inlocuit complet?
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- RazvanFeeder
Am pipait la targ prototipul si lanseta noua nu are nici o legatura cu modelul Method.
Blankul este carbon Toray, este foarte usoara si are inele si mandrina de calitate. Nu cred ca e o lanseta de distanta dupa parerea mea se pescuieste la 80-max 90m si o vad potrivita si pentru rau.
Si pretul difera- va fi undeva la 800-900 lei
Blankul este carbon Toray, este foarte usoara si are inele si mandrina de calitate. Nu cred ca e o lanseta de distanta dupa parerea mea se pescuieste la 80-max 90m si o vad potrivita si pentru rau.
APS Feeder Club
- Catalin Gurau
Hai ca devine interesant... Probabil mulți vor comenta prețul..Am pipait la targ prototipul si lanseta noua nu are nici o legatura cu modelul Method.
Trimis de pe al meu WAS-LX1 folosind Tapatalk
WIN!
- RazvanFeeder
cateva poze cu lanseta- credit foto Florian Chiforeanu
Pentru o lanseta de 3.90m este foarte usoara- eu am ramas surprins de greutatea ei!
Referitor la pret mie nu mi se pare mult 900 lei daca o compar cu un DM. Finisaje net superioare si o alta tinuta. Este doar o parere personala
Pentru o lanseta de 3.90m este foarte usoara- eu am ramas surprins de greutatea ei!
Referitor la pret mie nu mi se pare mult 900 lei daca o compar cu un DM. Finisaje net superioare si o alta tinuta. Este doar o parere personala
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
APS Feeder Club
depinde foarte mult unde va fi pozitionata fata de ce exista pe piata la momentul actual !Am pipait la targ prototipul si lanseta noua nu are nici o legatura cu modelul Method.
dar ... daca va fi potrivita pentru rau atunci in gama asta de pret eu personal aleg altceva DAIWA
daiwa din link = 200g
"The quieter you become the more you are able to hear."
Buna seara,
Am achizitionat si eu un Benzar Method Feeder 3.60, 150 grame.
As avea doua intrebari pentru posesori:
1. La primul tronson mi se pare ca este o lipsa de material, poza anezata acea "banda" de-a lungul blanck-ului.
2. La al doilea tronson, mufa de imbinare, are o alta "banda" de data asta de plus material, pe circumferinta (diametrul exterior ) al blank-ului.
(Pentru rigidizare ? )
Sunt considerate normale, sau sunt defecte ?
La tronsonul 3, mufa de imbinare e impecabila , poza 3, spre comparatie.
Am achizitionat si eu un Benzar Method Feeder 3.60, 150 grame.
As avea doua intrebari pentru posesori:
1. La primul tronson mi se pare ca este o lipsa de material, poza anezata acea "banda" de-a lungul blanck-ului.
2. La al doilea tronson, mufa de imbinare, are o alta "banda" de data asta de plus material, pe circumferinta (diametrul exterior ) al blank-ului.
(Pentru rigidizare ? )
Sunt considerate normale, sau sunt defecte ?
La tronsonul 3, mufa de imbinare e impecabila , poza 3, spre comparatie.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Am rezolvat, am ales alt produs / brand / model.
Ce am vazut in magazin, alte doua Benzar 3.60, aveau cate ceva.
Ce am vazut in magazin, alte doua Benzar 3.60, aveau cate ceva.
-
Eu cand am cumparat-o pe a mea am desperecheat fix trei lansete pana am gasit tronsoane fara defecte.
Costin Mirea
Înapoi la “Echipament si accesorii”