Garbolino Rocket Picker
Moderator: sorinhc
Garbolino Rocket Picker
Salut.Am vazut intr un clip pe youtube " pescuit cu feederul la crap folosind pasta " o lanseta de la Garbolino,respectiv Garbolino Rocket Picker.Am ramas socat ce crapi s au scos cu ea.Vreau sa mi cumpar si eu aceasta lanseta,mi a placut f mult cum lucreaza...am gasit o in magazin dar nu stiu exact daca este acest model http://www.feedershop.ro/garbolino-282/#.VYgWekZ8tKY .Am vazut in clip ca s a incarcat bine methodul cu nada si s a facut o lansare la o distanta f buna....am vazut ca are 3 varfuri cu putere de aruncare intre 10 si 35 de grame,dar in clip s a folosit o greutate de lansare mai mare decat cea data de producator. Va rog lamuriti ma si pe mine in privinta cu aceasta lanseta.Multumesc frumos.
- catalin232
Re: Garbolino Rocket Picker
Salut,
Eu am pescuit cu lanseta in acea emisiune si este adevarat, lanseta lucreaza foarte bine si nu o sa ai probleme cu pesti de talie mare.
Cat priveste distanta de lansare, nu mai retin daca am spus pe filmare sau nu , dar nu a fost atat de mare precum ai avea impresia ... lansarile erau undeva la 30m . Se incarca bine cu method de 30 + nada , dar peste distanta de 30 m daca se incearca lansari va fi problema cu directia. Limita lansetei , adica parametrii optimi la care o vei putea folosi sunt 30-35m max. distanta de lansare pentru o precizie buna si incarcare 25gr + nada ( method) .
Iti pot spune ca am abuzat lanseta la Dunare cu momitor de 70 gr + nada si cand spun "abuzat" nu exagerez cu nimic. Evident, am pescuit la 6-7 m in primul prag , dar nu recomand asa ceva ... nu sta bine pe un curent de genul acela , clar este supra-supra solicitata ... eu am facut-o cu titlu de test.
Eu am pescuit cu lanseta in acea emisiune si este adevarat, lanseta lucreaza foarte bine si nu o sa ai probleme cu pesti de talie mare.
Cat priveste distanta de lansare, nu mai retin daca am spus pe filmare sau nu , dar nu a fost atat de mare precum ai avea impresia ... lansarile erau undeva la 30m . Se incarca bine cu method de 30 + nada , dar peste distanta de 30 m daca se incearca lansari va fi problema cu directia. Limita lansetei , adica parametrii optimi la care o vei putea folosi sunt 30-35m max. distanta de lansare pentru o precizie buna si incarcare 25gr + nada ( method) .
Iti pot spune ca am abuzat lanseta la Dunare cu momitor de 70 gr + nada si cand spun "abuzat" nu exagerez cu nimic. Evident, am pescuit la 6-7 m in primul prag , dar nu recomand asa ceva ... nu sta bine pe un curent de genul acela , clar este supra-supra solicitata ... eu am facut-o cu titlu de test.
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Multumesc frumos.O seara buna.
Salutare !
"Gurile" rele vorbesc ca acest piker ar fi identic cu cel de la Barracuda. Asa sa fie ?
"Gurile" rele vorbesc ca acest piker ar fi identic cu cel de la Barracuda. Asa sa fie ?
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- Tiby Baschet
Pentru mine baracuda nu exista, nici nu as compara garbolino cu asa ceva.
Eu prin magazine m-am jucat cu amandoua si pot spune ca din punctul de vedere a design-ului cel de la Barracuda sta mai bine. La propriu in "lucru" nu stiu "ce si cum" pt ca nu am pescuit cu ele !!! Corect este sa le analizezi una langa alta pe balta in conditii similare dar, ma repet, eu nu am avut placerea de a le "incerca".
La drept vorbind atunci era o diferenta mare de pret care acum nu mai este asa ca pt cei cativa lei as opta pt Garbolino. Atunci cand diferenta era destul de mare clar as fi luat Barracuda. Rusine pt Barracuda pt cresterea de pret !!!!
La drept vorbind atunci era o diferenta mare de pret care acum nu mai este asa ca pt cei cativa lei as opta pt Garbolino. Atunci cand diferenta era destul de mare clar as fi luat Barracuda. Rusine pt Barracuda pt cresterea de pret !!!!
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
Înapoi la “Echipament si accesorii”