Acolyte Distance Feeder 13ft

Sfaturi, recomandari, sugestii despre lansete, mulinete accesorii si monturi.

Moderator: sorinhc

sorinhc

Mesajde sorinhc » Mar Iul 11, 2017 10:51 am

Salutare !

Intors din co arunc un ochi pe site-ul Drennan si vad "Acolyte Distance Feeder 13ft" :shock: UAU ! Nu cred ca o are cineva in Ro dar sigur o sa fie in curand. Am sa o urmaresc acest bat asa ca daca aveti orice info este binevenit si nu ezitati sa postati.

;)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

catalin232

Re: Acolyte Distance Feeder 13ft

Mesajde catalin232 » Mar Iul 11, 2017 4:32 pm

Tipic Drennan :) , acum cateva zile ne-a venit comanda de la ei , logic au lansat dupa ce am plasat noi comanda :) sau .. e doar "norocul meu " ... always the same story on repeat ! :D

Tiby Baschet

Mesajde Tiby Baschet » Mar Iul 11, 2017 9:42 pm

Am vazut batul intr-un film cu allan scotthorne anul trecut.
Mi-a placut ca ajungea la distantele alea desi sunt relativ mici inelele. Dar e distanta mare intre cel de plecare si mulineta.

Sunt curios ce gramaj are. Dean barlow nu raspunde pe fb.
De asemenea 230 de lire.......ramane de vazut daca merita.

Sincer, daca il vad si imi place, se anunta o achizitie :mrgreen: :mrgreen:

biroena

Mesajde biroena » Mie Iul 12, 2017 9:22 am

De ce sa nu merite , daca o Daiwa merita 450€ , merita si asta,eran intentionat sa iau 12 plus , Asa trebuie sa astept sa il iau pe asta

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

sorinhc

Mesajde sorinhc » Mie Iul 12, 2017 9:31 am

Varfurile sunt de 3, 4 si 5 oz. Din cate se pare (din poze) nu este echipata cu varfurile "traditionale" care le gasesti pe toate drumurile. Ne poate furniza cineva aceasta informatie ? Sunt sau nu varfurile "traditionale" ?
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

catalin232

Mesajde catalin232 » Mie Iul 12, 2017 10:02 am

Varfurile sunt de 3, 4 si 5 oz. Din cate se pare (din poze) nu este echipata cu varfurile "traditionale" care le gasesti pe toate drumurile. Ne poate furniza cineva aceasta informatie ? Sunt sau nu varfurile "traditionale" ?
Nu sunt varfurile normale de Acolyte , sunt varfuri facute special pentru modelul acesta de lanseta. Informatia o gasesti in descriere produs pe site ...

" Please note: The spare Drennan Distance Tips are exclusive to this model and do not fit other Acolyte feeder rods. "

sorinhc

Mesajde sorinhc » Mie Iul 12, 2017 10:42 am

Da...... Era frumos sa fie cele clasice. In fine ... Dimensiunea de transport chiar nu e trecuta pe site :D . Ce dimensiune de transport o avea?

Tiby Baschet

Mesajde Tiby Baschet » Mie Iul 12, 2017 12:03 pm

E facuta din 3 bucati, probabil 1,45m. A pus catalin o poza mai sus.

"De ce sa nu merite?" Pai eu caut anumite aspecte la o asemenea lanseta. Ptr distanta am ceva de 310 grame de 3,9 si ma rupe la mana in combinatie cu ultegra de 5500.

Ma intereseaza cum lucreaza/semnalizeaza/lanseaza, cat de gros e blankul si cel mai important ce greutate are.

Asteptam sa apara in romania si de asemenea la ce pret va fi.

Tiby Baschet

Mesajde Tiby Baschet » Mie Iul 12, 2017 4:20 pm

Update

Hi, The Acolyte Distance Feeder 13ft rod weighs approxomatley 235grams with tip. Regards, Drennan.

Omg, vreau!!!!!

alex b

Mesajde alex b » Mie Iul 12, 2017 5:34 pm

235 g + varf? Cel mai mic varf este de 3 oz, adica 85 de grame. Asta in cazul in care interpretez eu datele cum trebuie?! Sau exista o alta modalitate de a transpune oz>grams pt varfurile lansetelor feeder?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Înapoi la “Echipament si accesorii”