Roving kit

Sfaturi, recomandari, sugestii despre lansete, mulinete accesorii si monturi.

Moderator: sorinhc

sorinhc

Roving kit

Mesajde sorinhc » Lun Oct 09, 2017 1:31 pm

Salutare,

Cum este noul roving kit de la Korum fata de cel vechi ? A trecut ceva vreme si sigur au fost colegi care au achizitionat acest produs.

Am vazut ca e modificat si am remarcat ca scaunul este complet diferit fata de modelul vechi. Cum este noul scaun? Cum sta pe teren accidentat (acum pare scaun de crapar) ? Ce accesorii mai merg pe el si cu ce adaptoare ? Mi se pare mie sau e mai mic ca modelul precedent ? Mai apare acea problema des intalnita la modelul vechi si anume acel fier care jeneaza la spate ?

Exista o alta alternativa (set) de la alt producator ?

;)

Noul Rovin:
https://www.youtube.com/watch?v=G0fWKCQXPMY
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

RazvanFeeder

Re: Roving kit

Mesajde RazvanFeeder » Mar Oct 10, 2017 12:45 am

Eu cred ca e mult mai OK modelul vechi- are bare pentru accesorii si curele de pus in spate... cel nou e un scaun de camping :lol:
APS Feeder Club

sorinhc

Mesajde sorinhc » Mie Oct 11, 2017 4:00 pm

Apare la orizont o combinatie super ! :D :D :D :D . Tot de la ei. Acum inteleg de ce au facut Roving-ul scaun de crapar :lol: :lol: :lol: . Strategic.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=Iswou3QaGAg

Din pacate cei de la Proston nu raspund la intrebari sau o sa raspunda peste o mie de ani lunina + tva :lol: la intrebarea daca cu acest ITM Ruckbags merge si varianta Deluxe. In clip se vede ca e varianta normala dar nu ma incanta prea tare pt. ca e diferenta decenta de pret si mai bine mergi pe Deluxe. Din clip pare ca nu ar merge, bretelele sunt cam scurte..... Sper sa avem informatia asta cat mai curand.

Una peste alta ITM-ul e/o sa fie peste 300 ron si cu scaun cam te ia ameteala..... vedem.

;)
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

sorinhc

Mesajde sorinhc » Joi Oct 12, 2017 6:43 pm

Am primit raspuns! DeLux-ul nu merge cu ITM-ul de care vorbeam. Cel simplu X25 merge perfect. In combinatia asta (cam scumpa de altfel) cred ca sta cel mai bine la capitolul mobilitate si bineinteles accesorizabil foarte usor. Nu cred ca exista (va exista pt ca abia au aparut pozele cu ITM-ul) ceva peste iar daca stiti alte combinatii asteptam cu drag informatii.

;)

Costin Mirea

Mesajde Costin Mirea » Joi Oct 12, 2017 7:40 pm

Cea mai mobila varianta mi se pare Korum Supalite ( din ce vad nu se mai fabrica) plus Korum Compact Ruckbag, impreuna cu o husa Korum 3 Rod Quiver. Scaunul este accesorizabil cu ajutorul adaptoarelor Korum. Scaunul si rucsacul in spate, husa pe umar, galeata cu nada intr-o mana si iti mai ramane si o mana libera :). In varianta asta am fost de cateva ori anul asta si e super ok atunci cand ai de parcurs distante mai mari pe jos sau trebuie sa te muti des din loc in loc. Esti un pic limitat la cat echipament cari dupa tine dar daca esti un pic organizat nu ai probleme.
Costin Mirea

sorinhc

Mesajde sorinhc » Vin Oct 13, 2017 7:02 am

Supalite (3kg) este cam acelasi lucru cu noul Roving-ul (3,6kg). Nu vreau cu adaptoare si alte lucruri de genul si nu vreu cu piciorele alea de scaun de crapar, nu merge prea bine pt ce vreau eu. Genul ala e perfect pt pontoane dar acolo ajungi usor si acolo vreau confort maxim adica scaun de crapar. De compactat bagajul e ok, ma descurc :mrgreen: problema e scaunul care ar fi ideal sa fie cum e Roving-ul sa nu mai fac un drum la masina plus ca ma pot muta rapid pe malul apei cand vreau. Mai investigam.

;)

CISMAS

Mesajde CISMAS » Vin Oct 13, 2017 8:45 am

Supa lite :?: :twisted: fericiti santeti voi astia tineri si...subponderali...puteti folosi scaune pe care stati cu curul aproape de pamant :lol:
mie mi-ar trebui o macara sa ma scoale de pe un astfel de scaun :lol: :lol: :lol:
pe langa Fox Wariorul meu de crap, pe care il folosesc pe pontoane sau maluri gen Floarea P., am si in Korum X25 si pentru a-l folosi pe maluri foarte accidentate (aici Rovin kitul nu e pentru mine) am luat pentru fata, suplimentar, picioarele telescopice
scriu astea pentru ca n-or fi toti pescarii pusti de 50kg :lol: :lol: :lol: si poate foloseste cuiva inainte de a arunca cu banul

Costin Mirea

Mesajde Costin Mirea » Vin Oct 13, 2017 9:33 am

Supalite-ul are si el picioare reglabile si atunci cand il inalti la maxim ai o pozitie de pescuit suficient de inalta, din punctul meu de vedere. Detin si varianta Korum Accesory Chair + Ruckbag XL si e ok si in forma asta, doar ca atunci cand ma apuc sa umplu rucsacul ansamblul devine destul de greu. De aia am zis ca e mai mobila varianta Supalite + Compact Ruckbag, cel putin mie imi place foarte mult pentru sesiuni scurte.
Costin Mirea

sorinhc

Mesajde sorinhc » Vin Oct 13, 2017 1:04 pm

Eu am 95kg dar in forma :lol: :lol: :lol: . Ma ridic instant de pe orice scaun, crap mare sa vina :lol: :lol: :lol: sau o bag si pe aia cu oblete mic sa nu ma ia la intrebari Cismas :lol: :lol: :lol:. Glumesc.
Am stat si cu Fox-ul pe maluri inclinate dar eu vreau sa pot sa fac un ansamblu vorba lui @Costin Mirea sa am si o mana libera. Nu mai zic ca cu foxul in spate abia ies pe usa :lol: .
Legat de greutate ar fi inca 3Kg in plus daca as merge pe X25 + ITM deci pt nu foarte mult. E ok dpdv al greutatii din partea mea.
Si inca ceva ca tot vorbeam de Roving Kit-ul nou din ce am vazut pe net/youtube un punct negativ ar fi ca piciorele pot fi lungite foarte putin. Raman la parerea mea ca nu e ok Rovingul pt ce vreau dar pt cine merge pe comerciale cu ponton si vrea sa fie light e o solutie foarte ok.

;)

CISMAS

Mesajde CISMAS » Vin Oct 13, 2017 1:22 pm

da' la ce-ti trebuie....mana aia libera :twisted: :lol: :lol: :lol:
pentru ponton, Foxul (sau ceva similar) este ideal, pus pe fundul portbagajului nu prea ocupa loc
chestia mea este ca de cand am descoperit pescuitul la feeder pe Dunare, nu cred ca o sa mai ajung vreodata pe carpodroame gen MV2
vorba unui coleg de forum ( ViorelB73, s-ar putea sa fie de pe celalalt forum)) "MA DUC LA PESCUIT, NU SA SCOT PESTE DIN APA"

Înapoi la “Echipament si accesorii”