Ochelari pescuit.

Sfaturi, recomandari, sugestii despre lansete, mulinete accesorii si monturi.

Moderator: sorinhc

sorinhc

Ochelari pescuit.

Mesajde sorinhc » Mie Mar 14, 2018 4:43 pm

Salutare,

Ma bate gandul sa-mi iau o pereche de ochelari pt pescuit. Acum folosesc ce gasesc pe acasa sau ce am prin masina dar as vrea o recomandare de la voi si de la cei care au achizitionat asa ceva pt pescuit. Nu uitati sa specificati si codul produsului ca sa nu gresesc la cautare. Nu vreau neaparat cu "Fox" sau "Shimano" sau un "brand" pescaresc. Sa fie rezistent la zgarieturi, usor ....

Merci !

Edit: si sa fie cat de cat usor de achizitionat. Fara site-uri si comenzi de afara PLS.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

CISMAS

Re: Ochelari pescuit.

Mesajde CISMAS » Mie Mar 14, 2018 5:37 pm

RazvanFeeder

Mesajde RazvanFeeder » Mie Mar 14, 2018 11:13 pm

Polaroid! Ei sunt cei care au inventat lentilele polarizate asa ca sa le dam credit ;)
APS Feeder Club

catalin232

Mesajde catalin232 » Joi Mar 15, 2018 7:11 am

Nu am vazut ochelari rezistenti la zgarieturi daca nu ii protejezi intr-o husa .... eu am avut cateva perechi pana acum , m-am inteles cel mai bine cu unii de la Rapala i-am purtat vreo 3-4 ani pana m-am asezat de 2 ori pe ei si nu au mai stat lentilele :) . Dupa astia mi-am cumparat ESP ClearView pe care ii port de 3-4 ani incoace si sunt super incantat de ei , sunt ca noi ( nu m-am mai asezat pe ei :D )

https://www.feedershop.ro/ochelari-de-s ... clearview/

manaila florentin

Mesajde manaila florentin » Joi Mar 15, 2018 7:41 am

pai de ce ii recomanzi daca nu te-ai asezat pe ei?acum nu stie omul care sunt mai buni...astia sau cei rapala :lol:

sorinhc

Mesajde sorinhc » Joi Mar 15, 2018 9:51 am

Auoleu ce pret. 700 nu sunt dispus sa dau :evil: .

@catalin232 - testul suprem :lol: .
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

Înapoi la “Echipament si accesorii”