Ma intereseaza mai multe aspecte legate de acest fir/ aceste fire de la Shimano. Abia am facut 1 sau 2 partide cu un fir de genu (era pe mulineta achizitionata sh) dar am nevoie de un 0.185.
Dar intai sa lamurim ca sunt mai multe variante si anume:
* Shimano Technium (simplu fara alte indicative) care vine pe role mari de peste 600m de culoare inchisa ca in poza: * Shimano Technium Invisitec care vine pe role de peste 1000 m (pe la noi) de culoarea asta: * Shimano Technium Invisitec care vine pe role de 150 m si 300 m adica asta: Cele doua de mai sus in unele magazine apare cu indicativul "new 2018".. prin altele cu "new" ......
* Shimano Technium Invisitec pe care pe eticheta nu scrie "Invisitec" si arata: !! Daca am gresit/incurcat ceva mai sus va rog sa ma corectati !!!! Nu cunosc gama asta de fire dar vreau sa o lamurim pt mine cat si pt altii interesati.
Ce as vrea sa stiu / sa fiu lamurit:
1. Diametru este unul real? Adica 0,185 este 0,185 ?
2. Este acelasi fir (rola mare VS rola mica) ? Unii spun ca cel la role mici nu e acelasi fir. Nu e la fel de bun, rezistent ...... aspecte de genul asta. Pareri ?
3. Ce diferente sunt intre ele ? Tehnium / Tehnium Invisitec, modelele prezentate mai sus.
3. Recomandarea voastra care ar fi ?
4. Se "aude" ca unele role "plesnesc" chiar si la testul facut la rece cu mana. A patit cineva asta ?
Pe mine ma intereseaza cel de 150 m sau 300 m la rolele mici si neaparat 0.185 mm. Peste 0.20 mm am alte preferinte testate si in care am incredere.
Merci !
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)