Salut ,
Sunt in cautarea unei lansete pentru lac care sa-mi semnalizeze foarte bine trasaturile si am ramas la aceasta lanseta , daiwa yank n bank 12ft modelul din 2018 dar informatiile sunt putine. Nu am gasit foarte multe informatii pe forum-uri sau site-uri si as fi recunoscator daca ma puteti ajuta cu cateva pareri despre lanseta. Daca este cineva care detine lanseta Daiwa si imi poate spune parerea lui mi-ar fi de mare ajutor.
Orice informatie imi este utila ca sa iau o decizie.
A doua varianta este Tica Reactor Lite despre care am citit doar lucruri frumoase.
Pescuiesc doar pe balti private / carpodroame la o distanta de maxim 60m.
Momentan detin un korum rod feeder 90g care este prea "tare, grosolan" pentru nevoile mele.
Astept parerea voastra.
Multumesc.
Recomandare lanseta
Moderator: sorinhc
- Briceag Alin
Re: Recomandare lanseta
Salut ,
Sub poze ai o descriere detaliata incepand de la materiale folosite , pesti vizati , inele , varfuri , etc.
https://www.feedershop.ro/daiwa-lanseta ... 12ft-2243/
Fir intins !
Sub poze ai o descriere detaliata incepand de la materiale folosite , pesti vizati , inele , varfuri , etc.
https://www.feedershop.ro/daiwa-lanseta ... 12ft-2243/
Fir intins !
- sony_exodus
Salut, eu detin Tica Reactolite si am numai cuvinte de lauda la adresa ei, semnalizarea este ok.
Insa un lucru nu prea mia placut, finisajele nu sunt tocmaicele mai reusite, dar la cat costa nu pot avea prea multe pretentii![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Este o lanseta destul de usoara, precisa si ai si 4 varfuri.
Insa cum am zis poti sa o iei cu incredere este ok si pt balti si pentru rauri!
Insa un lucru nu prea mia placut, finisajele nu sunt tocmaicele mai reusite, dar la cat costa nu pot avea prea multe pretentii
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
nihil est verum, omnia licere...
Finisajele sunt de acum 12-13 ani. Atunci erau topSalut, eu detin Tica Reactolite si am numai cuvinte de lauda la adresa ei, semnalizarea este ok.
Insa un lucru nu prea mia placut, finisajele nu sunt tocmaicele mai reusite, dar la cat costa nu pot avea prea multe pretentii
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
- catalin232
Descrierea lansete din magazin este suficient de detaliata si corecta incat iti poti face o idee in ceea ce priveste lanseta. 90 % din descrieri sunt facute de mine dupa ce am vazut produsul ( mare parte din ele si testate ) + o cercetare prealabila a parareilor celor de pe afara care le detin si ceea ce spune producatorul .....Salut ,
Sunt in cautarea unei lansete pentru lac care sa-mi semnalizeze foarte bine trasaturile si am ramas la aceasta lanseta , daiwa yank n bank 12ft modelul din 2018 dar informatiile sunt putine. Nu am gasit foarte multe informatii pe forum-uri sau site-uri si as fi recunoscator daca ma puteti ajuta cu cateva pareri despre lanseta. Daca este cineva care detine lanseta Daiwa si imi poate spune parerea lui mi-ar fi de mare ajutor.
Orice informatie imi este utila ca sa iau o decizie.
A doua varianta este Tica Reactor Lite despre care am citit doar lucruri frumoase.
Pescuiesc doar pe balti private / carpodroame la o distanta de maxim 60m.
Momentan detin un korum rod feeder 90g care este prea "tare, grosolan" pentru nevoile mele.
Astept parerea voastra.
Multumesc.
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
- RazvanFeeder
Recomand Daiwa yank n bank 12ft, am "pipait" ambele lansete in magazin si este mult mai senzitiva decat Tica Reactorlite ![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
APS Feeder Club
Mulțumesc pentru informații si implicare. Am ales Tica Reactor Lite pentru ca am avut posibilitatea de a vedea lanseta. Intr-adevar inelele sunt mai mici decat imi imaginam dar din spusele voastre nu este o problema.
@Cătălin, din pacate lucrez in timpul saptamanii in acelasi interval orar ca si magazinul. Stiu ca va bazati mai mult pe comenzile online ... daca pe viitor ai avea posibilitatea de a deschide si sambata chiar si 4 ore ar fi de mare ajutor pentru cei care doresc sa vada lanseta inainte sa o comande sau orice alt produs.
Inca o data va multumesc pentru implicare. Fir intins !
@Cătălin, din pacate lucrez in timpul saptamanii in acelasi interval orar ca si magazinul. Stiu ca va bazati mai mult pe comenzile online ... daca pe viitor ai avea posibilitatea de a deschide si sambata chiar si 4 ore ar fi de mare ajutor pentru cei care doresc sa vada lanseta inainte sa o comande sau orice alt produs.
Inca o data va multumesc pentru implicare. Fir intins !
Înapoi la “Echipament si accesorii”