Salut.
După ani de zile de Korum și Preston, am pescuit pe balta 70% și 30% pe Dunăre, vreau sa inversez procentul și sa cumpăr un scaun NuFish Restabox, vad ca a apărut modelul nou 2020, cum este în comparație cu modelul vechi?
P. S. Doar ce a trecut revelionul și am întrat în transa, începe sa ma mănânce și trebuie sa ma scarpin în buzunar .
NuFish Restabox 2020
Moderator: sorinhc
- RazvanFeeder
Re: NuFish Restabox 2020
Eu am modelul vechi si sunt foarte multumit, poti sa-ti iei cu incredere nodelul nou care are un spatar ergonomic si bucse care nu permit alunecarea picioarelor.
APS Feeder Club
Multumesc, Razvan.
Arata mult mai bine. Sezutul cum e la noul model fata de cel vechi?
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
Un mare plus este eliminarea sistemului de reglaj al spatarului. Nu vad niciun motiv pt care sa lasi spatarul la orizontala. Modelul nou pare o idee mai lat iar forma spatarului nu poate fi decat un plus.........dar nu suficient de mare incat sa ma faca sa vand modelul vechi
P.S. Eu a trebuit sa returnez scaunul din cauza ca rotitele cedau foarte usor daca ma lasam pe spatar (am inteles ca rotitele au fost montate gresit, eu n-am stat sa verific). Cu aceasta ocazie am putut sa constat neseriozitatea celor de la Givadi. Am primit in schimb un scaun cu sezutul taiat si 2 balamale rupte. Am retrimis sezutul inapoi si am primit altul mai bun........are doar o balama rupta. N-am inteles de ce nu au pus sezutul de la scaunul trimis de mine in service, care era nou. In fine, am lasat-o asa ca oricum n-am de gand sa il vand.
P.S. Eu a trebuit sa returnez scaunul din cauza ca rotitele cedau foarte usor daca ma lasam pe spatar (am inteles ca rotitele au fost montate gresit, eu n-am stat sa verific). Cu aceasta ocazie am putut sa constat neseriozitatea celor de la Givadi. Am primit in schimb un scaun cu sezutul taiat si 2 balamale rupte. Am retrimis sezutul inapoi si am primit altul mai bun........are doar o balama rupta. N-am inteles de ce nu au pus sezutul de la scaunul trimis de mine in service, care era nou. In fine, am lasat-o asa ca oricum n-am de gand sa il vand.
Urat experiment...
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
Si link-ul catre prezentarea facuta de Catalin:
https://www.dependentdefeeder.ro/forum/viewtopic.php?f=25&t=16093&p=33250#p33250
Spatarul arata mult mai bine si cred ca se si simte .
https://www.dependentdefeeder.ro/forum/viewtopic.php?f=25&t=16093&p=33250#p33250
Spatarul arata mult mai bine si cred ca se si simte .
-
merge tava ai de la nufish si pe modelul vechi ?
- catalin232
Da, merge tava si la modelul vechi. Nu exista diferente in dimensiunile scaunelor ..
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Înapoi la “Echipament si accesorii”