![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
viewtopic.php?f=17&t=14102&start=10
Moderator: sorinhc
In ordine inversa, linkurile de pe pescuitstationar sunt in regula, politica fiind pe scurt ca aceptam linkuri de la cei care accepta link catre noi:).Sunt curios daca stie cineva de ce face asa![]()
p.s. daca nu e voie link-ul, scuze, sa puna un moderator doar poza.multumesc.
Numerotat in ordina ar fi:Sorine, uitate la setul asta de poze din topicul de mai jos...si spune-mi care dintre ei e "pregatit" prin pozitionarea fata de apa si echipamentul pe care il detine...sa poata efectua acea lansare de care vorbeamsi care s-a vazut la Zsolt
viewtopic.php?f=17&t=14102&start=10
Ai si scapat repede ??Bingo![]()
![]()
O mie de cuvinte!!!...nu fac cat un "pumn" de poze![]()
![]()
![]()
Deci ai vazut ca se poate si fara alte topicuri deschise![]()
![]()
Acum puteti sa le deschideti voisa discutati pe tema asta.
Ai mare dreptate si cred ca majoritatea vor spune la fel pt ca nu avem nici macar un topic deschis de un Nume in domeniu care sa ne luminezeInsa cele tehnice ce tin de pescuitul propriuzis...le numeri pe degete...de ce oare!!!!
Parerea mea personala este ca asta reflecta si nivelul actual al pescuitului romanesc atat de competitie cat si cel de agrement...iar rezultatele la nivel international se vad.
Crezi asta e o problema specifica Romaniei? Daca adun postarile legate de tehnica de pe forumurile englezesti(mi-ar lua ceva luni sa trec prin toate
Insa cele tehnice ce tin de pescuitul propriuzis...le numeri pe degete...de ce oare!!!!
Frecventezi sigur sursele bune.Crezi asta e o problema specifica Romaniei? Daca adun postarile legate de tehnica de pe forumurile englezesti(mi-ar lua ceva luni sa trec prin toate
Insa cele tehnice ce tin de pescuitul propriuzis...le numeri pe degete...de ce oare!!!!) nu cred ca procentual stau mai bine ca ale noastre. Poate stau mai bine la filmuletele de prezentare facute de "diversi" in care respectivii mai scapa cate un sfat-doua legate si de partea tehnica. Desi multe se repeta intr-un fel sau altul.
Sau nu frecventez eu sursele "bune"
Poate te mira, dar e posibil sa nu frecventazi sursele "bune"Crezi asta e o problema specifica Romaniei? Daca adun postarile legate de tehnica de pe forumurile englezesti(mi-ar lua ceva luni sa trec prin toate
Insa cele tehnice ce tin de pescuitul propriuzis...le numeri pe degete...de ce oare!!!!) nu cred ca procentual stau mai bine ca ale noastre. Poate stau mai bine la filmuletele de prezentare facute de "diversi" in care respectivii mai scapa cate un sfat-doua legate si de partea tehnica. Desi multe se repeta intr-un fel sau altul.
Sau nu frecventez eu sursele "bune"
Înapoi la “Pescuitul pe balti, lacuri si baraje. Tactici si tehnici.”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori