Marker pentru fir
Moderator: sorinhc
- sirbu mihai
Marker pentru fir
Voi ce markere folosiți pentru colorarea firului ? Am avut unul de la Energo însă nu prea persista, după 2-3 lansări se ștergea.
CS APS
Re: Marker pentru fir
Eu am un Colmic alb de vreo 3 ani si cred ca o sa tina o vesnicie. E super bun. Rezista la foarte multe lansari pana incepe sa se curete. L-am folosit mult timp la match si acum la feeder. L-am cumparat la recomandarea unui pescar batran
Carp Sorin
- catalin232
Eu am un Sensas de vreo 5 ani si la fel, cred ca il las mostenire. Orice marker solid ( tip ruj) este foarte bun. Gasesti facute de Sensas , Colmic, Cralusso, Maver etc... mai orice firma ce se respecta le are in portofoliu. Trebuie insa sa te feresti de cele tip carioca ... sunt praf . La fel si cele care se gasesc in librarii sau la papetarie ( marker cu vopsea) , chiar daca poate parea "apetisant" prin prisma pretului, iti garantez ca nu vei fi satisfacut de el ... practic dai banii degeaba.
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
- sirbu mihai
- Razvan Pop
Si eu tot Colmic am, sau mai bine spus aveam...ca sa mor de-l mai gasesc.
Rezista destul de mult dupa ce-l aplici, totul e sa nu mulinezi imediat dupa ce ai facut-o. Intai il lasi 1-2 minute sa se usuce.
Rezista destul de mult dupa ce-l aplici, totul e sa nu mulinezi imediat dupa ce ai facut-o. Intai il lasi 1-2 minute sa se usuce.
- sirbu mihai
Stiu ca tre' lasat sa se usuce. Varianta cu elasticul pentru bani a incercat-o cineva ? Ma refer la aceea in care se face un nod pe fir din acest elastic. Am vazut pe youtube o filmare dar nu o gasesc acum...
CS APS
- catalin232
Eu am incercat-o si nu m-a dat pe spate ... pe langa faptul ca e stresant cand vad cum pleaca elasticul prin inelel subtiri de varf in cazul unui peste mare care ia fir, doar pentru ca ulterior, acelas elastic, sa ma stranga la inima cand revine prin intelele de varf care nu se largesc, ci raman la fel de inguste.
Mereu traiesc cu panica de a se fi mutat mai sus sau mai jos pe fir !
Probabil o fi careva care a fost "multumit" de solutie si am fost eu prea traumatizat de experienta
Mereu traiesc cu panica de a se fi mutat mai sus sau mai jos pe fir !
Probabil o fi careva care a fost "multumit" de solutie si am fost eu prea traumatizat de experienta
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
- sirbu mihai
La asta cu trecutul nodului prin inele ma gandeam si eu. Parca vad ca nu trece de inelele de pe varf si zboara cu totul Am exagerat putin
CS APS
- mihaiboaca
Eu am de la Cralusso si este bun. Nu am ce sa-i reprosez pana acum.
Am mai folosit pentru a marca firul, fir textil in loc de elastic de bani. Merge de minune. Trebuie lasate moate la nod. In schimb e bun, nu aluneca, trece usor prin inele.... Are totusi un inconvenient, nu il poti inlatura pentru a nu te incurca intr-o alta partida. Si din pacate se slabeste in timp si aluneca pe fir ceea ce il face inutilizabil la o viitoare partida.
Mihai Boaca
Am mai folosit pentru a marca firul, fir textil in loc de elastic de bani. Merge de minune. Trebuie lasate moate la nod. In schimb e bun, nu aluneca, trece usor prin inele.... Are totusi un inconvenient, nu il poti inlatura pentru a nu te incurca intr-o alta partida. Si din pacate se slabeste in timp si aluneca pe fir ceea ce il face inutilizabil la o viitoare partida.
Mihai Boaca
Poti folosi nodul lasou. Lasi 1 cm liber, il strangi bine, iar la sfarsitul partidei tragi de el si il scoti.Eu am de la Cralusso si este bun. Nu am ce sa-i reprosez pana acum.
Mihai Boaca
https://www.youtube.com/watch?v=ug7NmeLxklY
Înapoi la “Pescuitul pe balti, lacuri si baraje. Tactici si tehnici.”