Va propun un subiect destul de controversat si care se intalneste deobicei in baltile "normale". Deci excludem din start cele cu C&R exclusiv, carpodroame, cele cu foarte mult peste.... In multe din baltile de pe langa B avem prezenta din ce in ce mai mare a "navigatorilor" care deobicei planteza la "mama lui peste prajit". Odata cu plantatul duc si cantitati insemnate de nada. Se mai si schimba unii dupa altii si locurile raman momite mult timp.
Care este parerea voastra despre acest lucru si cum putem face sa adaugam un plus fiecarei partide efectuate pe langa acesti navigatori. Citisem pe nu stiu unde ca nu prea ai ce sa faci, pestele (crapul) ramane departe pt ca are mancare multa (porumb, pelete...), liniste si este indicat sa eviti astfel de balti si situatii.
Nu stiu daca m-am facut inteles asa ca daca vreti luam un caz pt exemplare. Anotimp - Vara. Pestele vizat: Crapul. In stanga/dreapta "navigatori" care duc nada si monturile in malul celalat aflat la 100 m sau orice distanta la care nu putem ajunge. Ce facem noi fideristii prinsi la mijloc sa aducem pestii la noi? Ce putem face pt un plus?
Nu se accepta raspunsuri de genul "strangi si fugi", "bagi navomodelul", faci cursuri de "electrician" ......