Antologia unei partide frustrante
Moderator: sorinhc
Re: Antologia unei partide frustrante
da, dar in aceiasi formula
- catalin232
Crapul este tot la bataie , carasul a apucat sa depuna o parte din el saptamana trecuta ... in cateva zile va fi si crapul in fomica si se vor termina frustrarile
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Pam, pam ....Crapul este tot la bataie , carasul a apucat sa depuna o parte din el saptamana trecuta ... in cateva zile va fi si crapul in fomica si se vor termina frustrarile
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
-
Nu mai fi suparat d-le Ramadri ! Crapul a inceput sa manance f bine si carasii nu prea mai au loc pe langa ei . Astazi am pescuit ( din pacate doar 6 ore , de , fac 1,5 h pina la balta ) si am prins 9 ciortani . Ceva carasi , dar nu sa te deranjeze prea mult . I am fotografiat pe ponton dupa ce au fost eliberati pe iarba neputind face poze in iarba din cauza ploii . Nici o grija , nu au fost raniti nici-unul . In concluzie , o partida buna si un peisaj de vis .
Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind TapatalkNu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Data viitoare, pentru maine mi-am pregatit un Gruiu....ca de mult tot zic ca merg
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Succes !
Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind Tapatalk
Pe ce stand ai fost? Cu ce nada ai dat?...Baga si tu o radiografie pe topicul baltii.... mai vanam si noi secrete
-
Nu cred ca e vre un "secret" , pur si simplu a fost o zi buna . Am facut 2 vaduri la 50 si 70 m si am pescuit alternativ , cu toate ca pestele sarea in stuful din mal in draci . Am fost pe pontonul 4 , din pacate locul 1 cu stuf in stanga si in fata era ocupat . La inceput am incercat cu carlige mici , dar intra caras , rosioara etc. . Am fost surprins cand am inceput sa prind doar cu carlige mari , de 6 sau chiar 5 (ESP) , marimi care de obicei le folosesc pe MV2 la pesti de 3-4 ori mai mari . Micropelete de 2 pe method , linie de 0,20 -0,23 , nada etc. , in fine , nici-o filozofie . La carlig am prin cu pelete de 12 , pop up echilibrat si o combinatie de 2 pop up mici . Nada de krill Sonubaits , dar nu cred ca a avut asa mare importanta . Repet , a fost o zi buna si pestele a tras .
-
Este o locatie care merita , din pacate fac 1,5 h pina acasa , altfel as ajunge mai des .
Asa este...balta e de vis...a nu se intelege ca frustrarea mea vine pe cauza de lipsa peste...stiu ca e acolo pentru ca am prins bine si la sfarsit de noiembrie. Motivul e clar...nu terminasera de depus.
Înapoi la “Partida mea de pescuit”