De putin timp am incercat pelete de la Bait Tech si aici ma refer la cele la punga de 2Kg(Carp pellets). Sunt interesat si cum sunt aceste "Bait Tech Stiky Method Micro Pellets". Parerea celor care au folosit ?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderator: sorinhc
Asta am observat si eu la prima umectareTrebuie avut foarte mare grija cu umectarea lor pentru ca sunt foarte permeabile si se pot supraumecta extrem de repede.
Nu am incercat dar e bine de stiut. Merci !Mai este o chestie foarte importanta cu ele , odata supraumectate se pot framanta si va rezulta o pasta . Evident, se poate pune aditiv lichid in aceasta pasta ( recomand aditivii Drennan Yum Yum http://www.feedershop.ro/nada-si-momeal ... facturer=8 deoarece au o vascozitate mult mai mare decat alti aditivi si evident foarte calitativi) . Cu pasta asta poti inveli pelete de 8 mm sau poti face ca si mine , o folosesti pe Korum Paste Cages si pescuiesti cu pasta din pelete . Este al naibii de eficienta.
Care e cea mai buna metoda de umectare? Minutul si mm? sau ?Revenind la Sitcky Pellets , cum le spune si numele sunt foarte lipicioase , in fapt , dupa umectare coleaza foarte bine dar lucreaza mecanic impecabil ( la fel ca si peletele din gama Special G ) . Este adevarat ca tinute fara capa , la soare si vant , in 1-2 ore incep sa mai miarda din umiditate dar asta se poate rezolva foarte usor , amestecandu-le cu mana umeda sau dat 1 puf cu apa din pulverizator. Vor fi ca "noi" .
Asa este. Bine ca mi-ai amintit sa refac stocul de DB green betain.Asadar , metoda experientei sau mai bine zis a practicii e sfanta si mai ales atunci cand gasesti o varianta de pelete ce iti dau rezultate , ramai la ea , sau cel putin o tii ca varianta "premium" , sa o ai mereu la tine si altele le poti lua cu titlul de test pana cand capeti experienta necesara si cu ele.
Da, e bun. Folosesc DB Green Betain din obisnuinta de a avea tot timpul pt ca unde merg prima data (balta necunoscuta) ma scoate din "ra...t". Acum am ramas fara dar in general am in toate partidele la mine o punga si nu prea ma dezamagit la capitolul adus pestii pe vad. Cum ai spus si tu cred ca marine halibut e solutia cand vrei selectie. Am sa incerc si Bait Tech Stiky Method Micro Pellets cu sigurnata ! Sa vedem cu e.DB marine halibut e optiunea mea acum.
Pe langa Dynamite Baits - Halibut folosesc si Bait Tech - Halibut. Nu am observat diferente majore pana acum.Cum ai spus si tu cred ca marine halibut e solutia cand vrei selectie.DB marine halibut e optiunea mea acum.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori