Viermi opariti NU ! Viermi morti DA !
Moderator: sorinhc
Re: Viermi opariti NU ! Viermi morti DA !
doamne freste, nu am nimic cu metoda, numai ca am eu asa, o alergie cand vad "cea mai...."
Domnu' Cismas!,doamne feri!doamne freste, nu am nimic cu metoda, numai ca am eu asa, o alergie cand vad "cea mai...."
Uite pentru matale o sa editez titlul,pentru ca sunt martor , partener si sprijin sufletesc al unei persoane care sufera de alergie cronica. Dar pentru mine e chiar cea mai rapida metoda,si mai ales ca pot pregati viermii in doua feluri.Fire intinse dragilor!
cum sa fie mai repede decat sa iei apa calda de la robinet
am vrut sa-i pun si eu in filtrul de cafea al sotiei, dar... m-am gandit ca o sa trebuiasca sa ma las de pescuit
am vrut sa-i pun si eu in filtrul de cafea al sotiei, dar... m-am gandit ca o sa trebuiasca sa ma las de pescuit
E mai rapida deoarece de la espressor vine apa fierbinte instant.In fine,nu conteaza,doar n-o sa cronometram timpul in care incalzeste centrala apa si ajunge la robinet, fierbinte.cum sa fie mai repede decat sa iei apa calda de la robinet
Si,contrar opiniilor, mai gasesc utilizare si viermilor opariti/cauciucati.