Datorita faptului ca functia de cautare arata exact ce vederti in poza atasata ma simt nevoit sa intreb:
@catalin232 !!!! Pe cand nada marca proprie ????? Chiar as vrea sa o incerc dar doar in varianta finala, comerciala !

Moderator: sorinhc
http://www.polybag.ro/Un exemplu sorin...Tocmai am terminat de discutat cu un producator local de ambalaje. Cantitatea minima ...25 000 bucati si timp de asteptare pentru personalizare minim 3 luni. Asta in conditiile in care nici macar nu e ce trebuie ca sa zic asa. Sunt multi factori care nu tin de noi. (Si din pacate prea multi ca sa putem da o data de lansare a produsului).
O estimare ? Cam cand ?Un exemplu sorin...Tocmai am terminat de discutat cu un producator local de ambalaje. Cantitatea minima ...25 000 bucati si timp de asteptare pentru personalizare minim 3 luni. Asta in conditiile in care nici macar nu e ce trebuie ca sa zic asa. Sunt multi factori care nu tin de noi. (Si din pacate prea multi ca sa putem da o data de lansare a produsului).
? ? ? ? ?O estimare ? Cam cand ?Un exemplu sorin...Tocmai am terminat de discutat cu un producator local de ambalaje. Cantitatea minima ...25 000 bucati si timp de asteptare pentru personalizare minim 3 luni. Asta in conditiile in care nici macar nu e ce trebuie ca sa zic asa. Sunt multi factori care nu tin de noi. (Si din pacate prea multi ca sa putem da o data de lansare a produsului).
??????????????? ? ? ? ?O estimare ? Cam cand ?Un exemplu sorin...Tocmai am terminat de discutat cu un producator local de ambalaje. Cantitatea minima ...25 000 bucati si timp de asteptare pentru personalizare minim 3 luni. Asta in conditiile in care nici macar nu e ce trebuie ca sa zic asa. Sunt multi factori care nu tin de noi. (Si din pacate prea multi ca sa putem da o data de lansare a produsului).
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori