Temperaturi de păstrare a nadei pe timp de vara.
Scris: Joi Iul 26, 2018 12:49 pm
de Marius Ungureanu
Uneori intre partidele de pescuit e o perioada mai lunga, zile sau săptămâni. Se intampla de multe ori sa nu consumăm toată nada, peletele, boilisurile, pop up-urile in timpul unei partide. Aici ma refer la nada neumectata. Intrebarea e urmatoarea: la ce temperaturi se păstrează tot ce tine de nadire sau momeala de carlig? Pentru ca nu am vazut pe niciun produs sa fie specificat acest lucru!
Nu stiu daca a mai întrebat cineva despre acest aspect pe forum. Dacă e imi cer scuze.
Trimis de pe al meu SM-J730F folosind Tapatalk
Re: Temperaturi de păstrare a nadei pe timp de vara.
Scris: Mie Aug 01, 2018 4:55 pm
de catalin232
Uneori intre partidele de pescuit e o perioada mai lunga, zile sau săptămâni. Se intampla de multe ori sa nu consumăm toată nada, peletele, boilisurile, pop up-urile in timpul unei partide. Aici ma refer la nada neumectata. Intrebarea e urmatoarea: la ce temperaturi se păstrează tot ce tine de nadire sau momeala de carlig? Pentru ca nu am vazut pe niciun produs sa fie specificat acest lucru!
Nu stiu daca a mai întrebat cineva despre acest aspect pe forum. Dacă e imi cer scuze.
Trimis de pe al meu SM-J730F folosind Tapatalk
Uscat , racoros , departe de lumina soarelui ... ca orice alt lucru dealtfel
Re: Temperaturi de păstrare a nadei pe timp de vara.
Scris: Joi Sep 06, 2018 11:10 am
de admin
Nada ramasa de la partidele de pescuit (mai ales daca e una de calitate/scumpa, si e o cantitate mai mare), o iau acasa si o pastrez in congelator. O decongelez seara si o folosesc ulterior doar la pescuit cu cosulet(nu la method), sau la nadire. * Daca in nada am avut TTX, atunci o dau pestilor. , *Micropeletele preparate - desi fac putine si nu prea mi-au ramas niciodata, daca raman, le las si pe ele pestilor din balta.
Momelile stau in borcanasele lor, daca s-au deshidratat, le mai pun cate o picatura doua de apa. Am in trusa momeli de acum 3-4 ani, in care am incredere si pe care le folosesc. La cele ambalate in pungi, cum sunt peletele pregaurite de 8, 14 mm, le pun un clips de punga (bag clip/ clema de sigilare punga) care tine ambalajul inchis pana merg iar.
Momelile vii le pastrez la frigider.
Fir intins!