Personal m-am saturat de mese cu picior de sustinere.
Din ce am vazut pe afara prin poze, aqualock-ul daca nu o incarci cu chestii grele, poate sa stea foarte bine fara acel picior suplimentar.
Mai mult d-asta o vreau + ca e mica la transport. Mi-ar fi placut si o masa de la diefeederbox dar baietii cer 100 de euro + transport si altele.
Cand revine in stoc? As vrea sa vin sa ma uit la ea.
Sanatate
Info produs!
Moderator: sorinhc
- Tiby Baschet
Re: Info produs!
Da poate sa stea si fara piciorul de sustinere...dar mica!? In nici un caz nu e mica.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- catalin232
Comanda pentru tavi a fost plasata Luni 12.06.2017 , pana acum nu au fost disponibile de la furnizor. Timpul in care vor ajunge in magazin nu il pot anticipa .. undeva la 3-4 saptamani la modul realist. Speram sa fie si mai repede...
@Ramadri este mica in sensul ca este ingusta la transport pentru o tava tip " lada" ... celelalte modele la care se refera Tibi sunt exact asta... niste lazi din plastic prevazute cu, capac. Asadar , la transport e ca si cum ai lua tu Aqualock-ul desfacut
@Ramadri este mica in sensul ca este ingusta la transport pentru o tava tip " lada" ... celelalte modele la care se refera Tibi sunt exact asta... niste lazi din plastic prevazute cu, capac. Asadar , la transport e ca si cum ai lua tu Aqualock-ul desfacut
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Mda...asa o fi...in comparatie cu altele....dar stand alone e o magaoiae mare, imensa si enorma....dar o iubesc asa cum e ea ... mai ales cand incep si vars jumate de geanta in ea
- Tiby Baschet
Te rog sa nu ma uiti catalin cand iti vine pe stoc. Vin personal si o iau, pup
-
Un prieten de-al meu are masuta in discutie si va pot spune ca weekendul acesta, in ploaie torentiala, toate chestiile aflate in interior s-au mentinut uscate, nu a trecut nici macar o picatura de apa. Parerea mea e ca merita investitia, chiar daca s-a scumpit fata de pretul initial.
Costin Mirea
Eu am cumparat produsul zilele trecute, din ce-am inteles, la inceput nu aveau buzunare in interiorul capacului?
Ruie Melu!
Dap, cea cu buzunare e modelul nou (probabil de acolo si diferenta de pret). Intr-adevar pe ploaie torentiala nu se uda nimic inauntru.
exista o limita la dimensiune... o poza normala pana la 1980px pe latura merge.
Am incercat sa pun o poza dar nu merge
- Tiby Baschet
Tocmai ce mi-am luat varianta noua, cu niste buzunare pe capac.
Sunt foarte incantat, multumesc marian besliu!!!
Sunt foarte incantat, multumesc marian besliu!!!
Înapoi la “Magazinul FeederShop.ro”