Merci pt poze. Greu sa reziste iarba aia la fluxul mare de clienti. Trebuia pietris si rezolva problema rapid. Daca balta produce si e ok nu e o problema ca doar punem modularu si stai cu "piciorusele" pe podina. Eu unul am avut partide de pescuit (cand dadeam la crap) prin namoale si incerc sa le evit daca nu folosesc modularul sau orice cu podina.
Edit: Te aspteptam cu poze la prima partida pe care ai sa o faci acolo.
Luica
Moderator: sorinhc
- RazvanFeeder
Re: Luica
Am avut cateva partide de exceptie pe Luica....in urma cu 7-8 ani. Caras frumos, intre 300g- 500g, si foarte mofturos! Primele partide l-am rupt la lanseta (8-14 kg/ partida) apoi am ajuns intr-o sambata si ioc! Noroc ca am avut o varga de 7 m si zic sa incerc la pluta. In 3 ore aveam 10 kile de peste, tot carasul era in mal.
Un coleg de serviciu arunca mai departe, cca 70- 80 m, dupa crap. I-am spus sa stea linistit ca balta nu are crap.....m-a contrazis cand a scos dupa juma de ora un ciortan de 3 kg iar pana la sfarsitul zilei unul de 5 kg! Plangeam, nu alta!
Dupa 2-3 ani am inteles ca a fost vanduta si s-a scos tot pestele, au dat si foc la stuf asa ca ne-am mutat pe Nana, in apropiere.
Acum chiar nu mai stiu nimic de balta asta, poate s-a revigorat intre timp
Un coleg de serviciu arunca mai departe, cca 70- 80 m, dupa crap. I-am spus sa stea linistit ca balta nu are crap.....m-a contrazis cand a scos dupa juma de ora un ciortan de 3 kg iar pana la sfarsitul zilei unul de 5 kg! Plangeam, nu alta!
Dupa 2-3 ani am inteles ca a fost vanduta si s-a scos tot pestele, au dat si foc la stuf asa ca ne-am mutat pe Nana, in apropiere.
Acum chiar nu mai stiu nimic de balta asta, poate s-a revigorat intre timp
APS Feeder Club
Re: Luica
Ai mai fost de atunci ?ultima partida pe 14 may
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era