Cineva maine la salcii?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bazinul Sarulesti
Moderator: sorinhc
-
Re: Bazinul Sarulesti
Am fost vineri si duminica. Vineri doar vreo 8 pescari insa duminica a fost plin la salcii/vip. Apa crescuta mult, dar curata. Platicile cam mofturoase, dar tot le-am mai convins pe unele sa renunte la fitze. taxa 50 lei, ca noutate poti tine masina langa tine in zona in care drumul permite terceea a doua masini (capat salcii, vip).
Am fost si eu duminica pe 22 oct cu un coleg , 18.5 kg amandoi din care vre'o 7 bucati trecute de kg si nici o frunza.Am fost vineri si duminica. Vineri doar vreo 8 pescari insa duminica a fost plin la salcii/vip. Apa crescuta mult, dar curata. Platicile cam mofturoase, dar tot le-am mai convins pe unele sa renunte la fitze. taxa 50 lei, ca noutate poti tine masina langa tine in zona in care drumul permite terceea a doua masini (capat salcii, vip).
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- Tiby Baschet
Duminica sunt si eu cu 3 colegi la salcii.
Fire intinse !!!
Fire intinse !!!
-
Cred ca vin si eu.
@Tiby - ai fost la Salcii?
- Tiby Baschet
A fost jumatate din forum la salcii ieri, inclusiv grupul lui catalin232.
Am luat 3-4 platici de om +/-. Foarte slab, prima gherla care o prind pe sarulesti de cand vin aici.
Asta este
Am luat 3-4 platici de om +/-. Foarte slab, prima gherla care o prind pe sarulesti de cand vin aici.
Asta este
-
Intr-adevar, foarte slaba activitatea ieri. Eu cred ca am luat vreo 10-12 platici, din care 2 frunzulite imediat dupa nadire iar restul dupa ora 13:45. Trasaturi anemice, chiar si pe textil. Jumatate din pestii prinsi erau in carlig cand recuperam.
Costin Mirea
Confirm si eu am luat doar 3 platici si toti pe langa mine la fel. Excepție a făcut Alin cu 13 bucăți...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- Briceag Alin