in urma vizionarii filmului FederX pe Tineretului, am fost azi acolo in... cercetare, ca chibit, nu ca pescar
nu pot sa trag nici o concluzie, pe la ora 8, cam 8-10 pescari (bambinari), in 15-20 minute cat m-am invartit pe acolo, am vazut doar 2(DOI) teposi prinsi de acelasi pescar, la aceeasi lanseta, ...bambina...cosulet...viermusi…
nu stiu ce sa zic, am plecat total...busbei…
dupa Racovita o sa ma duc acolo cu doua lansete, una cu peleta, una cu porumb si o sa revin...
parcul tineretului
Moderator: sorinhc
Re: parcul tineretului
Vai ca nu ai revenit .o sa ma duc acolo cu doua lansete, una cu peleta, una cu porumb si o sa revin...
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
Sorine, de ce nu citezi tot ?
acolo scrie
"dupa Racovita o sa ma duc..."
acolo scrie
"dupa Racovita o sa ma duc..."
Baieti nimic? Nu a fost nimieni tentat sa incerce anul asta?
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
Daca vrei sa prinzi ceva acolo ai 2 variante, de fapt una, pescuiesti pe locul nr 1, dai 80-90 de metri spre insula scoti unul dupa altul,
Pe orice alt loc lanseuri la 100 plus de metri sa ai ceva sanse care sunt spre 0 tot pestele sta adunat la insula, dupa locul de pescuit nr 1, ai pe o distanta de 100 si ceva de metri platou cu aceeasi adancime e nevoie sa dai peste el sa ai ceva sanse, platou cu destul mal as zice eu.
Pe orice alt loc lanseuri la 100 plus de metri sa ai ceva sanse care sunt spre 0 tot pestele sta adunat la insula, dupa locul de pescuit nr 1, ai pe o distanta de 100 si ceva de metri platou cu aceeasi adancime e nevoie sa dai peste el sa ai ceva sanse, platou cu destul mal as zice eu.
Merci de info @ShokTu