Bazinul Sarulesti
Moderator: sorinhc
Re: Bazinul Sarulesti
salut, cum mananca platica la salcii? merge si carasul?
Legat de pozele de pe pagina anterioara (si docul atasat) - pe unde e mai facil accesul la pista de concurs de le Polcesti (notata cu '2' in imaginea din doc): prin Polcesti sau prin Sandulita?
din cate stiu eu, singurul acces este prin Polcesi, stanga imediat dupa ce treci digul
cum se procedeaza cu accesul la "salcii"?
am sunat acum la polcesti si mi a zis ca maine se deschide,vreau la platica dar nu as vrea sa ma car cu bagajele dupa mine cum am auzit ca e la salcii,sunt incepator la feeder,ce mi recomandati?
Sal !!! La sălcii intri dimineata iti lasi bagajul si iesi cu masina de pe pista , dupa care la plecare o bagi iti iei bagajul si pleci numai iarna nu se intra ca se fac sleauri si e greu de intrat. Respect!!!
Asa apare si pe FB (share-uit datat din 2014), ca se deschide cu urmatoarele:am sunat acum la polcesti si mi a zis ca maine se deschide,vreau la platica dar nu as vrea sa ma car cu bagajele dupa mine cum am auzit ca e la salcii,sunt incepator la feeder,ce mi recomandati?
"VA RUGAM CITITI CU ATENTIE
Pescuit sportiv pista Polcesti
Regulament:
1. Intervalul orar in care se pescuieste este 06.00-18.00;
2. Pescuitul pe 24 de ore se desfasoara in intervalul orar 18.00-18.00;
3. Se permite pescuitul cu 2 lansete/pescar contra sumei de 50Ron; in cuantumul acestei taxe se poate retine o cantitate de platica si caras NELIMITATA;
4. Se permite pescuitul cu 4 lansete/pescar contra sumei de 100Ron; in cuantumul acestei taxe se poate retine o cantitate de platica si caras NELIMITATA si 5kg de crap nu mai mare de 5kg per exemplar si un amur de maximum 10kg;
5. Se permite pescuitul pe 24 de ore contra sumei de 150Ron; in cuantumul acestei taxe se poate retine o cantitate de platica si caras NELIMITATA si 10kg de crap nu mai mare de 5kg per exemplar si un amur de maximum 10kg;
6. Se permite pescuitul plantat;
7. Manevrarea pestilor se va face cu cea mai mare grija, orice gest nesportiv fiind sanctionat cu parasirea imediata a locatiei fara inapoierea taxei de pescuit ;
8. Orice peste din alta specie (STURION, SALAU, BIBAN, STIUCA, SOMN, ETC…) decat cele permise spre retinere se elibereaza IMEDIAT;
9. Pescuitul la rapitor (salau, biban,stiuca,somn,etc) indiferent de metoda este interzis.
10. Se permite folosirea unui singur carlig per montura;
11. Doamnele si copii pana in 12 ani ce insotesc pescarii nu vor achita taxa de pescuit si pot pescui cu o undita;
12. Este obligatorie mentinerea curateniei in standul de pescuit si folosirea recipientelor special amenajate pentru depozitarea gunoaielor;
13. Neprezentarea bonului in cazul unui control din partea administratiei atrage dupa sine parasirea locatiei fara drept de solicitare a contravalorii taxei de pescuit;
14. Pe toata durata partidei de pescuit personalul administratiei are dreptul sa controleze si a cantareasca pestele capturat de pescari;
15. La cererea administratiei pescarul este obligat sa permita controlul autovehiculului;
16. Autovehicolul va sta pe toata durata partidei de pescuit parcat in spatiul special amenajat;
17. Nerespectarea oricarui punct de mai sus atrage dupa sine parasirea locatiei fara inapoierea taxei de pescuit;
18. Ne rezervam dreptul de a selecta clientii;
19. Achitarea taxei de pescuit reprezinta luarea la cunostinta a regulamentului si obligativitatea respectarii acestuia."
Puncult 11 foarte OK - Bravo ! Nu mai trebuie sa ne rugam cand venim insotiti
Sa vedem capturi si poze !!!
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
am pescuit 24 ore pe polcesti marti spre miercuri plantat ,feeder,chiar si undita nici un tac la toate momelile posibile cauza?,nu stiu
- catalin232
Pai daca te uiti ce s-a intamplat weekend-ul trecut la Natiolul de Feeder care a fost pe pista de concurs de la Polcesti o sa intelegi multe Cantitati de 2 kg peste facute din platicute de 43gr / buc erau rezultate bune. Tot pestele era in bataie , nu manca nici fript cu fierul incins... cred ca in 1 -2 saptamani o sa isi revina la normal....am pescuit 24 ore pe polcesti marti spre miercuri plantat ,feeder,chiar si undita nici un tac la toate momelile posibile cauza?,nu stiu
Sambata trecuta nu a mers pestele nici la Salcii nici la Gurbanesti .... motive ? .. doar putem da cu presupusul.. doar pestii le stiu cu adevarat...
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video