Magura 9

Info despre balti , tarife, locuri de pescuit, rezultate. Harti si alte informatii relevante.

Moderator: sorinhc

claudiue

Re: Magura 9

Mesajde claudiue » Lun Mai 14, 2018 6:06 pm

Ciudat ca nu ai luat ziua...
Păcat de rupturile alea. Vezi sa nu ai vreun inel ciobit dacă ești sigur de fir ca nu e copt sau altceva...

Trimis de pe al meu BLA-L29 folosind Tapatalk

sebastiandoru

Mesajde sebastiandoru » Lun Mai 14, 2018 7:11 pm

M au pus si pe mine pe ganduri rupturile alea. Ma gandesc la mai multe posibilitati si anume:
1. la intepare nu eram cu frana stransa si, pescuind foarte aproape de stuf, putea sa fuga dupa intepare repede acolo si sa imi deterioreze firul
2. poate aveam ceva abraziv pe vadul unde pescuiam si sa imi ciupeasca firul astfel incat dupa intepare si tensionare sa cedeze de acolo

Ma gandesc la varianta asta pt ca dupa primele 2 rupturi verificam firul in zona de langa method si la un moment dat l am gasit ciupit in vreo 2 locuri pe o lungime de 20 cm

Firul nu cred ca avea probleme....la ultimul peste, cel care s a dus dupa parul de lemn din apa am tras rau de tot de el si tot nu a cedat.

Si daca tot am patit lucrul asta....voi cum procedati cand patiti asa ceva? Puneti inaintas pentru cazul in care in apa sunt "capcane" ? Daca da, ce fel de inaintas?

Firul principal a fost un cralluso match sinking de 0.23

Spor!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

RazvanFeeder

Mesajde RazvanFeeder » Lun Mai 14, 2018 11:51 pm

Pune un inaintas flurocarbon rezistent la abraziune- recomand Torray Excelent 0,232 sau ca asa elimini orice suspiciuni 0,259 :)
Ambele disponibile pe feedershop.ro
https://www.feedershop.ro/fire/fluorocarbon.html
APS Feeder Club

claudiue

Mesajde claudiue » Mar Mai 15, 2018 7:37 am

Chiar in mal acolo știu ca are sarma ghimpata în apa. Dacă îl lăsai sa ia fir poate se ducea direct acolo...

sebastiandoru

Mesajde sebastiandoru » Mar Mai 15, 2018 6:11 pm

Cred ca sarma era de vina. Acum am aflat si eu de existenta ei. Data viitoare mai las de la mine 1.5 m pana la stuf :)

claudiue

Mesajde claudiue » Mar Mai 15, 2018 7:36 pm

Și frana puțin mai strânsă...

sebastiandoru

Mesajde sebastiandoru » Dum Iun 03, 2018 4:49 pm

Salutare!

Am facut o partida de pescuit pe magura 9 de 3 zile. A fost cea mai lunga partida la feeder de pana acum. Am stat pe pontonul 25 cu cortul in spate in padure :). Am nadit cu pelete de 6 si 4 mm carp&coarse, krill si special g. Am pescuit la ~ 3-4 m de malul de vizavi. Nadeam dimineata si eventual spre dupa-amiaza cu cate 10 cosulete maricele. Vineri am pescuit pe method cu special g si mix de pelete de 2 mm iar la carlig cu pop up uri de krill de la utopia si feeder x si waftere de 8 mm the juice de la bait tech. Am prins pana la 6 seara 11 crapi intre 5 si 9.5 kg. Am mai pescuit si seara de la 9 la 10 timp in care am mai prins 2 crapi de 5- 6 kg. Sambata am inceput in forta de la 5 dimineata cu nadire si pana la ora 10:00 aveam deja 8 crapi la fel intre 5 si 9 kg. Nu a mai tras timp de vreo 2 ore si m am apucat de careva beri cu un coleg de pe balta. Nu am mai pescuit sambata....am stat pe relaxare, bere si somn :)). Duminica dimineata m am trezit la 4:30, am nadit, cafea si apoi pescuit. Am pescuit pana la ora 12 timp in care am prins 17 crapi intre 5 si 9 kg impreuna cu prietena....fiecare cu cate o lanseta. Cel mai bine am prins la waftere de la feeder x de cocos si la pelete tari de krill de la bait tech de 8 mm. Pe momitor special G de la bait tech. Din punctul meu de vedere a fost o partida excelenta. Pescuit, odihna, liniste.....exact ce imi doream.

Fire intinse va doresc!ImagineImagineImagineImagineImagineImagine

claudiue

Mesajde claudiue » Dum Iun 03, 2018 7:48 pm

Frumos 3 zile...
Cât a avut cel mai mare?
Ca și frecventa înțeleg ca a mers bine cât ai stat pe el...

sebastiandoru

Mesajde sebastiandoru » Lun Iun 04, 2018 5:31 am

Cel mai mare a fost o oglinda de 9.5 kg prinsa in prima zi.....au mai fost cativa intre 8 si 9 kg si restul au fost de 5-6 kg

nacea_dragos2001

Mesajde nacea_dragos2001 » Mar Iun 26, 2018 2:19 pm

Salut colegi pescari !

Eu si Doru Sebastian am rezervat locurile 28 si 29 in zilele de Sambata si Duminica .

Este cineva interesat ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Înapoi la “Unde am pescuit”