Vin și eu, când o seca dunărea
Fips-cips peste mic :love: :love:
Magura 9
Moderator: sorinhc
- Tiby Baschet
Re: Magura 9
Vin și eu week-end-ul asta. Tot 36 de ore! Încă nu m-am hotărât la ce loc...
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
-
Hai pe 30 sa fim aproape .Vin și eu week-end-ul asta. Tot 36 de ore! Încă nu m-am hotărât la ce loc...
Sent using Tapatalk
S-ar putea sa vina si Mugurel pe 27
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Mugurel Georgescu
Eu am rezervat ponton 26 doar pentru duminică (12ore).
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
-
La mine a decurs partida dupa cum urmeaza:
Vineri seara am fost pe balta. Pontonul 28. Pe la 19:30 m am apucat de pescuit si pana la 23:30 am prins 6 crapi intre 5 si 7 kg
Sambata de dimineata si pana la ora 12:00 am mai prins inca 4 crapi dupa care s a taiat. Drept urmare am continuat cu 10 beri pana seara cand m am culcat. Nu am mai pescuit decat foarte putin.... am socializat cu baietii. Duminica dimineata am prins un singur crap si parca pe la ora 12 a venit si un ten frumos de 10-11 kg. Pe la ora 15:30 m am apucat de strans si am plecat de pe balta
Am pescuit in malul de vizavi la ~ 72 m. Pe method xl de la preston special g si pelete de 2 de krill de la baittech. La carlig a mers cel mai bine la pelete de 14 de krill de la baittech dar am prins si la pop up de krill sau wafter de la ringers.
Fire zbuciumate va doresc!!!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Vineri seara am fost pe balta. Pontonul 28. Pe la 19:30 m am apucat de pescuit si pana la 23:30 am prins 6 crapi intre 5 si 7 kg
Sambata de dimineata si pana la ora 12:00 am mai prins inca 4 crapi dupa care s a taiat. Drept urmare am continuat cu 10 beri pana seara cand m am culcat. Nu am mai pescuit decat foarte putin.... am socializat cu baietii. Duminica dimineata am prins un singur crap si parca pe la ora 12 a venit si un ten frumos de 10-11 kg. Pe la ora 15:30 m am apucat de strans si am plecat de pe balta
Am pescuit in malul de vizavi la ~ 72 m. Pe method xl de la preston special g si pelete de 2 de krill de la baittech. La carlig a mers cel mai bine la pelete de 14 de krill de la baittech dar am prins si la pop up de krill sau wafter de la ringers.
Fire zbuciumate va doresc!!!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- catalin232
Frumos , mai ales partea cu 10 beri si m-am culcat. Asta da relaxare
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Ba pardon!
Relaxarea totala a fost la mine! Am făcut prima lampă de când ma știu! Și pe Magura și la 36 de ore! Sunt foarte greu de bătut cu acesta realizare...
Totuși compania a fost selectă și la înălțime! Sa ne vedem cu bine data viitoare!
Va atașez niște poze cu peisaje sa nu ziceți ca nu am avut ce poza...
Sent using Tapatalk
Relaxarea totala a fost la mine! Am făcut prima lampă de când ma știu! Și pe Magura și la 36 de ore! Sunt foarte greu de bătut cu acesta realizare...
Totuși compania a fost selectă și la înălțime! Sa ne vedem cu bine data viitoare!
Va atașez niște poze cu peisaje sa nu ziceți ca nu am avut ce poza...
Sent using Tapatalk
Sal !!! Lampa pe Măgura??? Oau ai bagat ceva naftalina in nada
-
Vremea ne-a dat peste cap toate planurile !
Duminica , cu chiu cu vai , asemenea colegilor mei am reusit sa aduc 3 crapi pe mal , niciunul mai mare de 6-7 kg .
Poze nu avea cine sa-mi faca , nu am vrut sa-l deranjez pe Doru care era cam "obosit" .
Mi-a explicat strategia secreta , ca trebuie neaparat sa consumi cel putin 10 beri pentru a prinde un ten.... "overTEN" !
Intr-ucat , la a doua a bere m-a luat somnul , am renuntat ...
Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind Tapatalk
Duminica , cu chiu cu vai , asemenea colegilor mei am reusit sa aduc 3 crapi pe mal , niciunul mai mare de 6-7 kg .
Poze nu avea cine sa-mi faca , nu am vrut sa-l deranjez pe Doru care era cam "obosit" .
Mi-a explicat strategia secreta , ca trebuie neaparat sa consumi cel putin 10 beri pentru a prinde un ten.... "overTEN" !
Intr-ucat , la a doua a bere m-a luat somnul , am renuntat ...
Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind Tapatalk
Da CAI, pe Magura ! Nu uita ca am stat 36 de ore! Nu am băut ca eram răcit, nu am dormit noaptea decat între 2:30 și 5:30...am stat pe el! 2 paturi de nada, unul pe centru altul pe malul celălalt. La cârlig nu mai zic...
Asa ceva...blesteme vechi asupra mea ))
Sent using Tapatalk
Asa ceva...blesteme vechi asupra mea ))
Sent using Tapatalk