Bazinul Sarulesti

Info despre balti , tarife, locuri de pescuit, rezultate. Harti si alte informatii relevante.

Moderator: sorinhc

Stefan George

Re: Bazinul Sarulesti

Mesajde Stefan George » Mie Feb 11, 2015 7:42 am

Maine planuiesc o noua partida la Sarulesti. Am vorbit aseara cu Stefan (administratorul) si a zis ca daca azi incepe sa inghete,intra cu barcile si mai sparge din ea. Maine se anunta vant (cum altfel la Sarulesti?) si mai scad sansele sa inghete. Sper sa nu intervina nimic pana maine...

Razvan Pop

Mesajde Razvan Pop » Mie Feb 11, 2015 7:57 am

George, cred ca sughiti des zilele astea. ;))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stefan George

Mesajde Stefan George » Mie Feb 11, 2015 10:58 am

Sa zici de bine macar! :lol: :lol:

lacul sarulesti

Mesajde lacul sarulesti » Mie Feb 11, 2015 1:05 pm

se poate pescui pe zona La Salcii...nu avem gheatza iar vremea este superba...

as69

Mesajde as69 » Mie Feb 11, 2015 1:12 pm

se poate pescui pe zona La Salcii...nu avem gheatza iar vremea este superba...

Super vesti!! ,multumim.

Ionescu Marian

Mesajde Ionescu Marian » Sâm Feb 14, 2015 8:36 pm

Astazi 14.02.2015,locatie Sarulesti pista VIP la salcii..
...Am ajuns in jurul orei 7.00 si am fost intampinati cu o veste proasta...."nu se poate pescui....e gheata peste tot "...."da puteti sa intrati sa va convingeti"....Si am intrat eu cu Sebastian si inca vreo 8-9 pescari din Pitesti si Buzau.Dupa o analiza scurta am constatat ca gheata avea cca 1-2 cm grosime si baietii de la paza au avut dreptate !
Dar NU......nu batusem drumul pana acolo de pomana ; dupa mai multe drumuri cu barca cu motor a paznicilor s-a format un canal de cca 10 m latime la cca 20 m fata de mal unde am putut arunca o lanseta .Intrucat culoarul respectiv a fost plin de sloiuri ,sondarea si cautarea pragului a fost imposibila .

Si uite asa ne-am apucat de pescuit extrem aruncand cosuletele printre sloiuri incepand cu ora 10.30.Prima platica a venit relativ repede in cca 30 minute insa abea atunci a inceput distractia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pt ca daca cosuletul i-si facea loc printr gheturi la aruncare , alta era cu pestele in dril.......cel mai greu a fost sa-l sui pe "banchiza" de langa mal (vreo 4 m lungime spre larg) :lol: :lol: dupa care a venit ca saniuta pana la minciog!> Si povestea asta s-a repetat pana pe la 13.00 cand a inceput sa bata putin vantul din stanga si sa care bucatile sparte de gheata eliberand culoarul de pescuit in totalitate pe la ora 15.00.De fapt de la acea ora am inceput sa pescuiesc cu adevarat !

Nada am avut diverse sortimente de pe "fundul pungilor" ( platica,river,crap rosu, kril&tuna...etc....cu o puternica aroma puturoasa ,dulce sarata ,capsunata ....... )la la care am adaugat viermi vi !
Am avut in carlig cand viermi ,cand rame, cand amandoua odata .
Cantarul de sfarsit de partida mi-a indicat 10.09 kg si lui Sebastian 13.15 kg....numai platica

Una peste alta a fost o partida buna !!!!!

catalin232

Mesajde catalin232 » Sâm Feb 14, 2015 9:20 pm

Am conversat cu Stefan , balta e inghetata , maine 15.02.2015 nu se poate pescui . E de stat acasa ;)

Mariane , da pinguini nu ati prins ? :lol: :lol: :lol:

Asa a fost azi, in unele locuri si mai rau ...

Imagine

catacls

Mesajde catacls » Sâm Feb 14, 2015 10:55 pm

Ha :)) e facuta de mine poza asta

catalin232

Mesajde catalin232 » Sâm Feb 14, 2015 11:35 pm

Am luat-o de pe profilul de FB a lui Constantin ... era singura poza facuta azi in care se vedea ce este pe apa ;)

Am inteles ca v-ati distrat ceva si voi :D

catacls

Mesajde catacls » Dum Feb 15, 2015 8:57 am

Am fost pe burta de ras, cateva ore. Imagineaza ti ca aduceam platicile la mal de zici ca eram in desenele animate.
Trageam de ele tare unde incepea gheata la mal la vreo 10 metri, ca sa urce sus, si apoi le mulinam cu viteza pe deasupra ca sania si incercam sa nimerim minciogul care le astepta pregatit pus pe gheata.
Nu puteam sa le luam cu minciogu cu mana cand le aduceam la mal pentru ca se mai strecurau printre sloiurile de gheata si nu aveai ce sa le mai faci. Trebuia sa le nimerim direct in minciog, cu viteza.

Înapoi la “Unde am pescuit”