Iazul Bila2 sezon 2017
Moderator: sorinhc
- Briceag Alin
Re: Iazul Bila2 sezon 2017
Foarte frumos! Felicitări de partidă!
RM
Sent using Tapatalk
RM
Sent using Tapatalk
Bravo !! Si la mai multe !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- catalin232
De ce banuiesc eu ca toate felicitarile sunt facute pe coloana sonora de masele scrasnite ?
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
M ai facut sa ma uit inapoi sa vad daca nu cumva am scris baftă!
Ă prins mai bine ca mine si ceva mai îmbrăcați, cam pe acelaș loc...
RM
Sent using Tapatalk
Ă prins mai bine ca mine si ceva mai îmbrăcați, cam pe acelaș loc...
RM
Sent using Tapatalk
In cazul meu te inseli. Chiar ma bucur cand vad ca au prins. Cand zic vad ma refer numai la cei care pun poze, la restul "multa bafta" .De ce banuiesc eu ca toate felicitarile sunt facute pe coloana sonora de masele scrasnite ?
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
Partida superba de 1 Aprilie, si nu nu e o păcăleală. Am ajuns pe la 7, la 8 prima (si singura lanseta în apa - Drennan Acolyte Plus 11ft). Un pescuit simplu, in clips, cu nada foarte putina într-un method Guru Hibrid de 24g, iar pe firul de par chestii diverse gen benzar pop-up de usturoi, utopia tutti fruti. Nada deschisa a lui Cata si Peletele de 2mm Bait Tech SuperG a facut clar diferenta. Eu as adaugă insa si cantitatea. Din ce m-am uitat stanga dreapta fie crapari fie feederisti, hraneau vadul ca in mijlocul verii.
Rezultatul final la mine a fost de 8 crapi de 4kg+ (cu 1 5kg si 1 5.76kg) si 6 caras, babusca, rosioare. Sotia a luat 3 crapi (1 5kg+) dar a pescuit doar vreo 4 ore. Per total partida a meritat, am început fofolit ca de iarna si am terminat la buricul gol.
Ps: Pe alea la burta goala nu le mai pun, dar nu puteam sa nu va arat si carasoiul
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Rezultatul final la mine a fost de 8 crapi de 4kg+ (cu 1 5kg si 1 5.76kg) si 6 caras, babusca, rosioare. Sotia a luat 3 crapi (1 5kg+) dar a pescuit doar vreo 4 ore. Per total partida a meritat, am început fofolit ca de iarna si am terminat la buricul gol.
Ps: Pe alea la burta goala nu le mai pun, dar nu puteam sa nu va arat si carasoiul
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- Tiby Baschet
Ajung si eu saptamana viitoare.
Care mai vine, dati un semn, poate ne strangem mai multi
Care mai vine, dati un semn, poate ne strangem mai multi