Balta Vulpoi - Ialomita

Info despre balti , tarife, locuri de pescuit, rezultate. Harti si alte informatii relevante.

Moderator: sorinhc

sorinhc

Balta Vulpoi - Ialomita

Mesajde sorinhc » Vin Feb 27, 2015 9:32 am

Salutare,

Nu am fost niciodata pe Balta Vulpoi si sunt curios de cum a fost in anii trecuti si daca a fost "vizata" de feederisti :lol: .

Detalii:

"Începând cu data de 01.10.2014 taxele valabile pentru pescuit pe balta Vulpoi sunt urmatoarele:
1. Pescuit de zi 30 lei/12 ore(de la ora 06.00 până la ora 18.00)
Nu se percepe taxă pentru plantat.
2. Pescuit de noapte 50 lei 24/ore(indiferent de ora sosirii)
Nu se percepe taxă pentru plantat."

"Judeţul: Ialomiţa
Localitatea: Drăgoeşti
Balta Vulpoi este situată pe râul Valea Bisericii în apropierea comunei Drăgoeşti având o suprafaţă de 9 ha, apa având adâncimea cuprinsă între 1,5 metri şi 4 metri.
Din Bucureşti pe DN2(E85-E60) spre Urziceni se face dreapta la Moviliţa pe drumul judeţean pe DJ 302 către comuna Drăgoeşti. Dupa localitatea Valea Bisericii (Sărături) se trece de un canal de irigaţii şi sunt 2 drumuri de acces în stânga ( bun este al doilea pe la indicator). Balta este la 100 de metri de sosea. Drumul de acces pe la indicator este pietruit, este întreţinut de noi, se poate circula şi pe timp de ploaie. Specii de peste existente în baltă: crap, cteno, caras, sanger, novac, şalău, biban."

"Contact: tel: 0744335328/ 0764423304 sau direct pe baltă pentru rezervări Dinu Marian 0761954308"

;)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

Mugurel Georgescu

Re: Balta Vulpoi - Ialomita

Mesajde Mugurel Georgescu » Vin Feb 27, 2015 10:37 pm

Am pescuit cu scule de crap, plantate cu navomodel, în urma cu câțiva ani. Atunci era plină de raci :!: și cam deranjau. Am auzit ca ar fi scăpat de ei. Se prindea peste în special după populare.

adrianlesan

Mesajde adrianlesan » Dum Mar 01, 2015 8:38 am

si mie mi s-a parut interesanta balta, am vazut pe fb promovarea, probabil la fel ca tine. Dar sincer sa fiu... la scorul asta... nu cred ca misca prea multe chestii cu coada prin apa :)

Trimis de pe al meu GT-I9305 folosind Tapatalk

sorinhc

Mesajde sorinhc » Mar Mar 10, 2015 9:02 am

Prima populare din cate vad pe site-ul lor a fost facuta ieri 09.03.2015 cu cateva cosulete scuze obisnuinta :oops: am vrut sa zic o tona de peste. Dupa aceea tariful a fost crescut bine de la 30 ron la 50 ron/zi si 80 ron o zi si o noapte. Superb chiar!

;)
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

Laurentiu

Mesajde Laurentiu » Vin Mai 15, 2015 11:17 am

Am fost eu pe 13.05.2015 dar a fost o zi de pescuit ratata. Am pescuit cu 2 lansete de feeder, am nadit cu Bat-Tech pro natural si am incercat cu pasta de la bait-tech, pop up-uri cu diferite arome, boabe de porumb, rame, viermusi, cubulete de mamaliga si nu am reusit sa prind decat carasei bricheta...

catalin232

Mesajde catalin232 » Mie Mai 20, 2015 6:52 am

Din cate am inteles este si asta o balta ge Fundulea 2 . Baga peste , pleaca lumea cu portbagajul plin o saptamana, se duce buhul si restul vin sa plateasca ce au prin cei dinaintea lor.....

Chiar am avut o discutie ieri cu un client la telefon care nu agreaza stilul C&R si era suparat ca pe baltile care le frecventeaza el numai tepe si-a luat.... I-am explicat ca pe o balta buna , te costa 20-25 lei taxa de pescuit ( mers in 2) , te distrezi de minune pentru ca balta chiar are peste, si daca vrei o ceafa de Crap la gratar pentru acasa , mai scoti 30-40 lei din buzunar , ai platit un peste si ajungi la aceeasi taxa care e perceputa pe balti no limit cu micuta diferenta ca in cazul de fata te distrezi de minune prinzand peste si mai ai si certitudinea de un gratar.....

Din pacate mirajul zecilor de kg. Aduse acasa produce victime pe banda rulanta .....

CISMAS

Mesajde CISMAS » Mie Mai 20, 2015 7:09 am

Iei si o undita cu tine si sigur ai si o ceafa de oblete :lol: :lol: :lol:

tzumpa

Mesajde tzumpa » Vin Mai 22, 2015 4:02 pm

Am fost dimineata cu un prieten unditar si eu cu un piker. Cand am vazut la un pescar numai carsei cat palma unui copil si bateriile plantate pentru crap nemiscate am preferat sa mergem acasa ca sa nu picam de fraieri.

sorinhc

Mesajde sorinhc » Vin Mai 22, 2015 4:12 pm

bateriile plantate pentru crap nemiscate
Asta nu suna bine.

tzumpa

Mesajde tzumpa » Sâm Mai 23, 2015 5:26 pm

Balta Vulpoi.Comentariu despre partida:
Am inceput partida pe 20.05.2015 la ora 20:30 si am terminat a doua zi la ora 19.00. Pot sa ma laud cu performanta de a prinde numai si numai carasei, de 100 g maxim.
Autor: Cata1918 Alex Data partidei: 20-05-2015

Înapoi la “Unde am pescuit”