Salutare!
Pe Balta Oltenitei am facut o singura poartida anul trecut in toamna. Balta este una mica ca dimensiuni cu exemplare destul de mari pt marimea ei (se pot vedea poze pe site sau FB). Am fost intr-o zi de tomana foarte mohorata cu ceata care cand aparea, cand disparea si un frig destul de suparator. Pestele a mers relativ dar nu am reusit sa prind mai mult de 5-6 exemplare de ciortan de la 2,5 la 3,8 kg. Ca momeala am folosit diverse popu-uri fara succes, la ce a mers au fost 2 sau 3 boabe de porumb in lapte pe firul de par. Carligele trebuie sa fie mari, categoric peste marimea 10 pt a reduce nr rateurilor si a fi "in regula" cu cerintele baltii. Am fost singur pe balta din cauza vremii neprielnice.
Scurt si la obiect: O balta mica si frumoasa, cu posibilitatea de a retine peste pt cei interesati si de acest aspect. Balta este in curtea patronului asa ca cei "chititi" pe "porbagajul plin" nu au sanse.
Concluzie: De revenit.
Taxa: C&R - 60 ron si 100 ron (5kg crap intre 1-5 kg). Nu mai este valabila Martea gratuita pt C&R care a fost in 2015.
Balta Oltenitei - CL
Moderator: sorinhc
Balta Oltenitei - CL
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- catalin232
Re: Balta Oltenitei - CL
Nu imi spune ca ai fost aici la pescuit
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
??? Ce are balta?Nu imi spune ca ai fost aici la pescuit
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
- catalin232
Pai am vazut gropi in Bucuresti mai mari ca aia .. in rest .. nu are nimic.. mie mi se pare cel putin ciudat sa arunci intr-o galeata cu apa .. dar deh .. gusturile ... si Floare mi se pare la fel , nu ma intelege gresit ca am ceva pesrsonal cu Balta Oltenitei
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
eu la Oltenita nu am fost, dar Floarea nu mi se pare chiar asa de mica, plus ca e foarte bine amenajata si accesibila cu "tramvaiul"
majoritatea baltilor din Anglia pe care le-am vazut in filmulete sant mult mai mici
majoritatea baltilor din Anglia pe care le-am vazut in filmulete sant mult mai mici
Cam asa e. Oricum balta e ok si pt marimea ei chiar are pesti de dimensiuni mari. O sa revin .majoritatea baltilor din Anglia pe care le-am vazut in filmulete sant mult mai mici
-
eu la Oltenita nu am fost, dar Floarea nu mi se pare chiar asa de mica, plus ca e foarte bine amenajata si accesibila cu "tramvaiul"
Adauga si ca pentru unii e o balta foarte grea Floarea asta.
Sorin,nu inteleg :"Carligele trebuie sa fie mari, categoric peste marimea 10 pt a fi "in regula" cu cerintele baltii". Adica nu ai voie sa pescuiesti cu carlige de 16-18?
EU NU AM IN CASA CARLIGE PESTE 10, cele de 10; 12 merg foarte bine
-
De 12 am unele pt platica. Dar de 10 garantat nu am.
- Mugurel Georgescu
George intreaba-l pe Relu. Anul trecut planificasem o partidă la balta Olteniței și am renunțat la rezervare după ce i-a atras atenția patronul de mărimea carligelor.
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk