Salutare !
Cine are informatii cu privire la dezghetarea baltiolor sa ne anute aici.
Multumim !
Ce lacuri incep sa se dezghete - 2017
Moderator: sorinhc
Ce lacuri incep sa se dezghete - 2017
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- catalin232
Re: Ce lacuri incep sa se dezghete - 2017
Pai deocamdata avem confirmare cu Greaca Cercani. Se mai aude ceva de Fundulea 2 .... si probabil, dupa weekend-ul asta, toate or sa scape de gheata
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Hai ca nu mai e mult...
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Balta Ciocarlia 4/Ialomita. Se laudau pe FB si cu o populare, pentru zilele urmatoare.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
La Sarulesti, la salcii stie cineva cum se prezinta situatia? Ma bate un gand pentru duminica.
Costin Mirea
- mihaiboaca
A sunat George ieri si ziceau ca e gheata. Posibil si saptamana viitoare sa mai fie.
Mihai Boaca
Mihai Boaca
-
Multumesc Mihai! Atunci cred ca ma duc la Greaca. Mai vine cineva?
Costin Mirea
Salutare!
Magura 9 sa dezghetat. Am vazut pe Facebook poze cu balta dezghetata si noul regulament. Sincer nu cred ca e prea diferit fata de cel de anul trecul. Un singur lucru pare diferit si anume:
"8. Folosirea saltei tip CRADLE (cu picioare) este OBLIGATORIE. Daca pescarul nu detine o asemenea saltea, se poate închiria, cu 10 lei/partida."
Sa inteleg ca doar cu saltele tip Cradle va fi voie ? Cam asta zice. Sincer chiar ar fi mult mai ok asa. Oricum la primele partide nu iau niciodata echipamentul de protectie din prisma faptului ca nu apuca se se usuce prea bine si ma enerveaza sa "plimb" mirosul si acasa .... O sa vedem ..... Desi pare la prima vedere (pt unii) un lucru teribil este chiar buna acesta regula . Buna pt pesti bineinteles.
Din pacate o sa fac prima partida destul de tarziu anul asta, sper ca nu prea tarziu . Deci weekendul care se apropie repede, repede nu cred ca o sa ma vada pe Magura .
Magura 9 sa dezghetat. Am vazut pe Facebook poze cu balta dezghetata si noul regulament. Sincer nu cred ca e prea diferit fata de cel de anul trecul. Un singur lucru pare diferit si anume:
"8. Folosirea saltei tip CRADLE (cu picioare) este OBLIGATORIE. Daca pescarul nu detine o asemenea saltea, se poate închiria, cu 10 lei/partida."
Sa inteleg ca doar cu saltele tip Cradle va fi voie ? Cam asta zice. Sincer chiar ar fi mult mai ok asa. Oricum la primele partide nu iau niciodata echipamentul de protectie din prisma faptului ca nu apuca se se usuce prea bine si ma enerveaza sa "plimb" mirosul si acasa .... O sa vedem ..... Desi pare la prima vedere (pt unii) un lucru teribil este chiar buna acesta regula . Buna pt pesti bineinteles.
Din pacate o sa fac prima partida destul de tarziu anul asta, sper ca nu prea tarziu . Deci weekendul care se apropie repede, repede nu cred ca o sa ma vada pe Magura .
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
Sorin, în ultimii ceva ani de când merg pe măgura...nu a mers niciodată bine la începutul anului. Pleacă mai greu baltă ca sa zic asa. În aprilie nu as merge pe acolo...
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
-
Fundulea 2 luni era dezghetata doar jumatate,nu am prins niciun peste. Probabil la aceasta ora s-a topit toata gheata.
Floarea Popestiului dezghetata miercuri 90%,am facut rezervare pentru maine.
Sarulesti inca o saptamana dupa aprecierea lui Vali.
Floarea Popestiului dezghetata miercuri 90%,am facut rezervare pentru maine.
Sarulesti inca o saptamana dupa aprecierea lui Vali.