Salutare,
Am fost pe aceasta balta de 3 ori pana acum, prima oara am zis ca o golesc pana la finalul zilei, la 10 minute aveam ciortan 2/3 Kg.
urmatoarele 2 dati, ciuciu:) la mine cel putin.
A mai fost cineva aici si are niste sfaturi, momeli tehnici etc?
De fiecare data am pescuit pe primele standuri 4->6.
Multumesc,
Balta Creata 3
Moderator: sorinhc
Re: Balta Creata 3
Ma tenta sa merg dar am auzit ca in weekend cand pot eu sa merg in mod uzual ar fi foarte aglomerata. Ceva de genul Solcolu.... Am informatii corecte ?
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
Nici nu se compara cu Solacolu, nu e asa aglomerat, am fost sambata asta si erau 8 pescari, toti pe locurile cu umbra:)
A fost o zi buna cu destule prezentari pe toate balta, din pacate mai greu la feeder, deoarece secretule sa dai in malul opus, dar a intrat ciortan si la mine si la un coleg feederist de langa.
E o balta frumoasa, umbra face toti banii si faptul ca apa e linsitita, rar se intampla sa fie talaz la suprafata.
Multumesc,
A fost o zi buna cu destule prezentari pe toate balta, din pacate mai greu la feeder, deoarece secretule sa dai in malul opus, dar a intrat ciortan si la mine si la un coleg feederist de langa.
E o balta frumoasa, umbra face toti banii si faptul ca apa e linsitita, rar se intampla sa fie talaz la suprafata.
Multumesc,
Sa mai pescuit pe Creata 3? Cum a mers pestetele? Cum merge acum ca sa mai racit?
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain