Finala FEEDER 2015 " Varsolt"

Competiția vârfurilor colorate

Moderator: sorinhc

catalin232

Re: Finala FEEDER 2015

Mesajde catalin232 » Sâm Aug 08, 2015 10:17 am

" Azi 8.08.2015 începând cu ora 17 va invit sa urmariti prima parte a campionatului ( finala) de pescuit la feeder AGVPS 2015 desfasurat pe acumularea Vârsolț din jud.Salaj in cadrul emisiunii D ale Pescarilor difuzat pe AS TV BISTRITA si online pe http://www.as-tv.ro. "

Marius Rus

Filip Catalin

Mesajde Filip Catalin » Sâm Aug 08, 2015 3:08 pm

" Azi 8.08.2015 începând cu ora 17 va invit sa urmariti prima parte a campionatului ( finala) de pescuit la feeder AGVPS 2015 desfasurat pe acumularea Vârsolț din jud.Salaj in cadrul emisiunii D ale Pescarilor difuzat pe AS TV BISTRITA si online pe http://www.as-tv.ro. "

Marius Rus
Merci de info. O sa urmaresc!!!!

Stefan George

Mesajde Stefan George » Sâm Aug 08, 2015 5:36 pm

Pai d-aia zic! Prima parte a campionatului incepe cu finala. Ma rog...
Dar care campionat? Si finala? Cui? Vorba unui amic : Isuse! :lol: :lol:

catalin232

Mesajde catalin232 » Sâm Aug 08, 2015 5:40 pm

Pai d-aia zic! Prima parte a campionatului incepe cu finala. Ma rog...
Dar care campionat? Si finala? Cui? Vorba unui amic : Isuse! :lol: :lol:

Stai asa ca a fost cu teapa.. a fost alta emisiune :D

CISMAS

Mesajde CISMAS » Sâm Aug 08, 2015 7:43 pm

salut,
din pacate n-am fost acasa la ora aia, cum pot s-o mai vad ?

Zapy

Mesajde Zapy » Dum Aug 09, 2015 8:13 am

Felicitari Cata, sant convins ca la anul nu o sa faci de ras Romania ( implicit APS-ul )
apropo de...la anul...Ionut(CAI), nu o sa mai ai incotro, o sa te califici pentru finala si cine stie (eu cred ca da), mai bagam niste "sange proaspat"
asa cu inscrieri...el e mai timid :lol: :lol: :lol: si nu s-a bagat
Cata, ca viitor organizator al calificarilor, sa fi sigur ca tot APS-ul (mai multi ca la Greaca) se va prezenta pentru a cotiza pentru echipa nationala
sa fie intr-un ceas bun! :D :D :D
Stiu bine ca greul de acum incepe si la ce oameni sunt in spate cred eu ca sunt create premizele pentru un loc onorabil.

Partea trista insa este cu organizarea .. ce s-a discutat la Sibiu in iarna nu mai este valabil , ca de obicei, tipic romanesc si s-a venit cu alta varianta la Sedinta Tehnica de la Varsolt , varianta cu, care eu personal nu am fost de acord.

Nu vreau sa tulbur apele acum , asteptam sa vedem o decizie finala si pe urma putem dezbate subiectul , insa un lucru este cert : desfasurarea pe zona a calificarilor pentru finala din 2016 a murit :( . R.I.P

Mare pacat. Uite ce se intampla cand pescuiesti pe piste "prea tehnice" si care nu sunt in Ardeal....

https://www.youtube.com/watch?v=UD4PQBJI60g

catalin232

Mesajde catalin232 » Dum Aug 09, 2015 8:45 am

Se intampla si la case mai mari. Ideea era sa putem scoate din randurile pescarilor amatori persoane care sa fie anturate in sistem competitional, asta era primul targhet al unui parcurs bazat pe calificari zonale.

Pentru Finala sunt cateva piste pretabile si oriunde ar fi , cei care au pescuit si la stationar , le cunosc mult mai bine decat cei care au inceput competitiile odata cu popularizarea pescuitului la feeder. Asadar ei au un avantaj oricum.

La Varsolt nu poti spune ca s-a castigat pe "secrete" , este adevarat ca sunt unele lucruri care te urca bine in cantitate , dar avand in vedere talia pestilor si faptul ca trebuia sa sari bine peste 10 kg sa iei sectorul nu cred ca este chiar asa de usor de realizat.

Vedem ce o fi pentru anul viitor ...

Zapy

Mesajde Zapy » Dum Aug 09, 2015 9:00 am

Cand tu pescuiesti in fiecare an de multe ori pe aceeiasi apa....si mai organizezi si finale etc tot acolo....iar altii pescuiesc pentru prima data pe apa aia normal ca nu ai probleme sa castigi....iar cand te duci pe ape necunoscute cum este CM de nu prea ai rezultate...

Sper sa realizezi ce ti-=ai propus cu modul de organizare a campionatului national, sa nu renunti si sa nu fii mai intelegator pentru faptul ca te-au promovat la lot.

Nu uita: intr-o multinationla ca sa scapi de gura cuiva cea mai buna metoda e sa-l promovezi.

catalin232

Mesajde catalin232 » Dum Aug 09, 2015 9:56 am

Cand tu pescuiesti in fiecare an de multe ori pe aceeiasi apa....si mai organizezi si finale etc tot acolo....iar altii pescuiesc pentru prima data pe apa aia normal ca nu ai probleme sa castigi....iar cand te duci pe ape necunoscute cum este CM de nu prea ai rezultate...

Sper sa realizezi ce ti-=ai propus cu modul de organizare a campionatului national, sa nu renunti si sa nu fii mai intelegator pentru faptul ca te-au promovat la lot.

Nu uita: intr-o multinationla ca sa scapi de gura cuiva cea mai buna metoda e sa-l promovezi.
Pai tocmai ce ti-am zis ca forma propusa pentru organizarea de anul viitor este una pe care nu o sustin . In al 2-lea rand , nu am de ce sa imi tin gura ca am fost "promovat" la Lotul National. Nu cred ca m-a luat cineva de mila acolo , stai linistit ca mi-am pastrat coloana vertebrala si o tin cu mine ca este a mea ;)

Si ai inteles gresit mesajul anterior , cum ca as fi incercat sa le iau apararea sau ceva de genul , dar este o realitate ... indiferent unde merg eu la finala ( sa nu dau exemplul altuia) fii sigur ca Petrisor, Benzar , Bodocan etc... adica cei care participa si la stationar, au fost deja acolo de cateva ori si este logic si firesc sa cunoasca pista mai bine decat mine :) . Asta am vrut sa subliniez .. ca nu conteaza daca e Varsolt , Taut , Ciuslea, etc , ei oricum au pescuit pe apele alea ;)

Zapy

Mesajde Zapy » Dum Aug 09, 2015 6:12 pm

Felicitari pentru rezultat si perseverenta. Cred ca ai fost castigatorul finalei chiar daca rezultatul spune alceva. D.p.m.d.v esti ultima speranta sa se mai schimbe ceva...sa se sprga monopolul ardelenilor.

Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”