CUPA GREEN BAITS 2017

Competiția vârfurilor colorate

Moderator: sorinhc

Mugurel Georgescu

Re: CUPA GREEN BAITS 2017

Mesajde Mugurel Georgescu » Lun Mai 15, 2017 11:53 am

Ba sa ploua Claudiu! Nici nu cred ca mai stiu sa pescuiesc pe vreme frumoasa :roll: Am fost la Camineasca, a plouat, am fost la Vaarlam a plouat, am fost la Sarulesti a plouat, chiar in fiecare zi. Abia m-am obisnuit :lol:
Felicitari castigatorilor si participantilor. Felicitari organizatorilor si celor care au pregatit masa. Foarte gustoasa! Multumim! Ma gandesc deja sa particip la etapa a II-a.
Despre Sarulesti ce sa zic, am fost surprins placut de marimea platicilor de acolo. Sper sa beneficiem in viitor de ceva toalete ecologice si de ce nu si de dusuri! Suntem totusi in 2017!

diaconitapetru

Mesajde diaconitapetru » Lun Mai 15, 2017 12:43 pm

Multumim tuturor participantilor ,castigatorilor,gazdei si in mod special celor care au stat in spatele cortinei.....se stiu ei care.Multumesc Simota Remus,Rusu Lucian,Ciobeica Lucian,Theodor Diaconita ,Neamtu Gbriel si echipa de arbitraj.....o remarca asupra retetei lui Fiat Lucian la Borsul de peste....o sa facem un concurs si cu reteta lui..e interesanta

catalin232

Mesajde catalin232 » Lun Mai 15, 2017 6:54 pm

Felicitari lui CAI , Boaca si Oros pentru podium, falicitari si participantilor, respect organizatorilor care s-au carat atata drum si se "incapataneze" sa tina acest concurs.

Am spus-o si la telefon , o spun si public, imi cer mii de scuze pentru ca nu am putut participa. Sper sa imi pot lua revansa in deplasare !

Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”