Nu a fost cu deranj am spus doar ca nu au fost ieftine concursurile respective. La saruleti repet, a fost taxa de 200 lei + 40 lei pentru vineri ziua de antrenamet. La Zetea ati platit doar 60 pentru ca ati platit 100 lei avans la Sarulesti pentru Zetea si daca tineti minte , au fost probleme si acolo ca s-au cerut alti bani la Zetea pentru ziua de antrenament de Joi ...Catalin, imi pare rau ca te-am suparat, eu nu am facut nici un comentariu, doar am spus ca nu voi mai participa, nu-I nici in bai in chestia asta, daca ma retrag eu si eventual altii ca mine abia creste standardul calitativ al concursurilor
referitor la concursurile AJVPS nu stiu cum a fost alta data, stiu cum a fost anu trecut, am dat 200 la Sarulesti si inca 60 la Zetea si anul asta este prevazuta o taxa de 250 ron pentru ambele concursuri
cu asta am inchis discutia si chiar nu stiu de ce am deranjat
Asadar, 240 lei la Sarulesti ( cu antrenament de vineri inclus ) , 160 lei la Zetea . Este adevarat ca la Zetea s-au refacut ceva calcule si o parte din banii de taxa ( o suma modica ramasa dupa ambele manse ) au fost repartizati catre premii.
Repet ce am spus mai sus, stiti bine discutia pe care a facut-o Vera la achitarea taxei la sedinta de la Sarulesti si a spus pe buna dreptate ca din banii aia se plateste deplasarea, diurna si cazarea echipei de arbitraj , ca oricum zilele de concediu nu i le da nimeni inapoi ... asa ca nu a venit gratis.
Ideea este ca aceste cheltuieli au fost impartite la 42 respectiv 36 de concurenti.
In conditiile in care noi am fi fost 42 de persoane , taxa pentru concursul asta ar fi fost in jur de 165 lei ( TOTAL COST ETAPA PER CONCURENT ) cu tot cu cele 3 zile de pescuit ( adica veneau cheltuieli altele decat balta cca. 45 lei / persoana ) la acelas fond de premiere si cheltuieli adiacente.
Mentiunile astea le-am facut pentru a nu ramane vreodata cineva cu impresia ca banii ajung la mine sau in alte parti si imi trag eu din ei sau altcineva. Am mai facut mentiunile si pentru a spune lucrurile corect si pana la capat in priviinta afirmatie dumneavoastra cu organizarea concursurilor ajvps ieftin... nu au fost chiar atat de ieftine !
Astia suntem , astea sunt cheltuielile , asa a venit imparteala, asta este taxa. Daca se doresc taxe mai mici la concursuri , scoatem premii, cupe, diplome si arbitraj si ramanem doar cu taxa baltii. Dar am fost in punctul asta si nu eu am decis ca ar fi bine sa fie facute mai "profi" concursurile ... a fost vocea majoritatii celor care participau la vechile campionate APS care a vrut cupe mai frumoase, si premii la concursuri .... si iata ca am ajuns in punctul in care nici asa nu e bine.... nu era bine nici participare fara miza , dar nici cu miza ... sa ma ierte Dumniezo` daca eu mai inteleg cum si ce se vrea ....