campionatul national AVPS

Competiția vârfurilor colorate

Moderator: sorinhc

CISMAS

Re: campionatul national AVPS

Mesajde CISMAS » Lun Iul 10, 2017 9:30 am

Catalin, eu nu spun ca nu ai dreptate, eu vorbesc doar despre ce am vazut eu
in prima manse am fost pe standul 16 si am avut cel mai mare peste de pana acolo, asta spus de arbitrii cu cantarirea, (mi-au si facut poze cu platica) a fost o platica de 1,160kg, am avut 11 pesti cu o medie de 450 gr, am asistat la cantarirea la urmatoarele doua standuri, Dodenciu si Dale, puzderie de peste foarte mic, Dale a prins peste 90 de pesti
in ambele zile am luat peste acasa pentru niste amarati din bloc (la mine in casa nu mananca nimeni peste), cam cate 10 - 12kg
ajuns acasa m-am uitat sa-l impart si ce sa vezi aproape jumatate a trebuit sa-i arunc, erau mult prea mici si mi-a fost jena sa-i dau
cu vreo douu saptamani inainte, mi-a trecut si mie prin cap sa-mi command larve si fui, dar noroc ca mi-a iesit repede, p'astia daca nu sti sa-i folosesti mai rau te incurca. Si cum la mine pe pinky si viermi nu a vrut deloc, baza a ramas in rame, evident de aici si media mai mare.
referitor la rezultate, am pescuit in mansa a doua langa Bodocan, fantastic, o masina de pescuit, a avut insa "sansa" ca in ultima ora si jumatate sa nu prinda nimic, altfel castiga de departe concursul
cand a intrat in stand, primul lucru care l-a facut a fost sa se uite la apa timp de cca 10 - 15 minute, atat la el cat si la vecini (eu si Benzar) si era foarte nemultumit
l-am intrebat de ce si mi-a spus ca pentru pescuitul cu larve ar fi bun un curent in apa, oricat de mic ar fi, apa era nemiscata nici un gunoi de pe apa nu se misca
despre cantitatile de fui, ma refeream la anul trecut, anul asta nu am vazut nimic, intrucat am plecat repede acasa si nu am bantuit prin parcare
repet inca odata, sant parerile unui pescar "vai mama lui" :lol: dar totusi, am inceput sa mai inteleg si eu cate ceva, dar nu prea multe, de exemplu in mansa a doua nu mi-am deschis umbrella si pe la ora 12, mi-au decedat toate ramele (toate odata, nu pe rand)

george tomescu

Mesajde george tomescu » Lun Iul 10, 2017 9:33 am

Nu fi asa pesimist Catalin! Poate pana atunci gasesti "solutia" de a trage un loc bun :P !

Felicitari tuturor participantilor din Sud si mai ales lui CAI pentru locul ocupat la final de etapa!
Club Sportiv APS

catalinAR

Mesajde catalinAR » Lun Iul 10, 2017 12:36 pm

A fost frumos.
Gazda de exceptie, pista de exceptie, colegi de exceptie, pescuit de exceptie (nu eu :evil: ). Felicitari tuturor!
Personal, am avut in ambele manse standuri de pe care se putea face podium fara probleme (antecap de pista, umbra, acces la luciul apei, fara agatatura,colegi cu bun simt si fair play). Am fost consecvent in lipsa de atentie fata de semnalele pe care mi le trimitea pista in ansamblul ei. Semnale clare, fara dubii.... Si asta in conditiile in care nu mi-a lipsit nimic, absolut nimic. La ce carente am avut in stategia de concurs, consider ca am facut un loc corect...se putea si mai rau.
Ne vedem la Racovita. :)

CISMAS

Mesajde CISMAS » Lun Iul 10, 2017 3:24 pm

se mai intampla Catalin, dupa cate stiu eu despre tine specialitatea ta e "curgatoarea' nu balta
la Racovita, chiar o sa te urmaresc cu atentie, evident la antrenamente (daca o sa-mi permiti sa-ti fur secretele) si poate cine stie pic si in concurs langa tine, ca pana acum am avut ceva noroc sa pic langa...crema pescarilor...si mi-a facut o deosebita placere

admin
Site Admin

Mesajde admin » Mar Iul 11, 2017 8:40 am

... Am fost consecvent in lipsa de atentie fata de semnalele pe care mi le trimitea pista in ansamblul ei. Semnale clare, fara dubii....
Tocmai de aceea e de apreciat ca exista 2 runde la campionatul national, si ca avem cu totii ocazia sa ne mantuim in apele Oltului sau sa ne inecam de tot. :d.

Inteleg ca in barajul respectiv Oltul totusi nu e atat de curgator pe cat pare, cu exceptia momentelor cand se uzineaza.. O sa trec in weekend spre orastie , daca am timp si pot opri coloana de motociclete la o tigara , o sa arunc un ochi... daca nu atunci alta data...

catalinAR

Mesajde catalinAR » Mie Iul 12, 2017 9:02 pm

... Am fost consecvent in lipsa de atentie fata de semnalele pe care mi le trimitea pista in ansamblul ei. Semnale clare, fara dubii....
Tocmai de aceea e de apreciat ca exista 2 runde la campionatul national, si ca avem cu totii ocazia sa ne mantuim in apele Oltului sau sa ne inecam de tot. :d.

Inteleg ca in barajul respectiv Oltul totusi nu e atat de curgator pe cat pare, cu exceptia momentelor cand se uzineaza.. O sa trec in weekend spre orastie , daca am timp si pot opri coloana de motociclete la o tigara , o sa arunc un ochi... daca nu atunci alta data...
Daca Oltul o fi sa fie "gates to purgatory".... ne-om mântui la anu' :)

catalin232

Mesajde catalin232 » Mie Iul 12, 2017 9:36 pm

Daca Oltul o fi sa fie "gates to purgatory".... ne-om mântui la anu' :)
Clar ! The search of Beatrice ! :D

Bumy

Mesajde Bumy » Mar Iul 18, 2017 5:57 am

Stai-stai!! A trecut prima mansa?? Alea n-au fost doar antrenamente? Asa mi s-au parut.In fiecare zi descopeream noi posibilitati. :D :D Asa se intampla la "first date"... apropo si de Racovita 😆

catalin232

Mesajde catalin232 » Mar Iul 18, 2017 6:34 am

Stai-stai!! A trecut prima mansa?? Alea n-au fost doar antrenamente? Asa mi s-au parut.In fiecare zi descopeream noi posibilitati. :D :D Asa se intampla la "first date"... apropo si de Racovita 😆
Puteam sa mai tinem inca 10 manse si tot descopeream chestii :D atat de "speciala" e pista de la Sarulesti :twisted: :mrgreen: . Sa ajungem noi la Racovita si vedem despre ce o fi vorba si acolo :D

dale

Mesajde dale » Mar Iul 18, 2017 8:30 pm

cataline am facut o statistica la racovita cu standurile de la stationar de anu trecut.
se para ca nu este indicat sa tragi capeti de sector
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”