REGULAMENT F.I.P.S.e.d. pentru competitii de feeder

Competiția vârfurilor colorate

Moderator: sorinhc

catalin232

Re: REGULAMENT F.I.P.S.e.d. pentru competitii de feeder

Mesajde catalin232 » Mar Feb 10, 2015 2:35 pm

Tica, ai un Like de la mine ;) . Si poate ca raspunzi si pe skype vreodata ....

La mine se vine cu bere(si la Vasile ;) )....nu cu Like-uri ;) ...ai inteles :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Fac stocu` de aditivi de prin tara : de Buzau, de Ardeal, de Muntenia .... eu oricum nu`s consumator... numa sa avem ocazia sa ne tamponam :D

RaresB

Mesajde RaresB » Mar Feb 10, 2015 2:37 pm

Mersi de raspuns Tica. Nu de galeti oficiale am intrebat, ca intr-adevar nu se mentioneaza de ele. Se mentioneaza de 'masurile oficiale' pentru momeli. Aia am inteles-o perfect. La galeti zicea doar sa fie gradate...dar la asta mi-ai raspuns tu prin faptul ca vin reprezentantii/arbitrii cu galeata gradata. Altfel zis, daca va fi sa particip vreodata la vreo competitie la care sa se si respecte fips-cips, nu as vrea sa dau o caruta de bani pe o galeata de la furnizorul X sau Y, atata vreme cat detin deja mai multe galeti de 18-20l negre simple (potrivite pentru sita), atata ca nu sunt gradate. :)
Acum, daca in timp am sa le vad rostul galetilor 'de firma', imi voi achizitiona desigur si eu cateva.

ticairlandezu

Mesajde ticairlandezu » Mar Feb 10, 2015 5:11 pm

Rares, cel mai mult ma bucura ca studiezi regulamentul ;) , restul sunt detalii tehnice :D
Acum daca nu ai nici o galeata gradata singura problema la vreun eventual concurs la care vei participa, e ca nu vei stii exact cand depasesti cantitatea maxima admisa, si aia te pun sa o "arunci" /scapi de ea....cumva munca in plus pentru nimic sau pierdere de vreme ;) Mai mult, tu nu ai voie sa parasesti standul dar nici nu ai voie sa o pastrezi in stand...practic trebuie pusa in afara standului pentru 5 ore, nesupraveghiata,la mila Domnului si a cainilor :lol: .Asta daca nu ai un prieten/ajutor cu tine sa se ocupe el de ea.

admin
Site Admin

Mesajde admin » Mie Feb 11, 2015 7:15 pm

Sper ca sa clarificat aspectul si eventual modificat in regulamentul tradus mai sus.
Multumim de observatii tica, am editat acum primul post si am incercat sa il fac mai lizibil putin, prin aranjarea mai atenta in pagina.

florin oprea

Mesajde florin oprea » Dum Apr 26, 2015 1:36 pm

Am si eu o intrebare, cu aceast gen de montura ai voie in copetitiile de feeder ?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Stefan George

Mesajde Stefan George » Dum Apr 26, 2015 2:59 pm

Pai adica ce are in plus sau ce-i lipseste? Ca jur ca nu-mi dau seama.

admin
Site Admin

Mesajde admin » Dum Apr 26, 2015 6:23 pm

Atat cat stiu si inteleg eu, raspunsul e da. Montura e in regula si pare culisanta (daca nu are opritor deasupra), cosuletul tip bullet e in regula.

florin oprea

Mesajde florin oprea » Dum Apr 26, 2015 10:31 pm

Ma refeream la impletitura facuta din fir,nu eram sigur daca se accepta in copetitiile internationale.

Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”