Recursul Etapei Campionat APS Polcesti 23-24 Mai 2015
Moderator: sorinhc
- catalin232
Re: Recursul Etapei Campionat APS Polcesti 23-24 Mai 2015
Razvane , eu ma refeream la mine ma .... eu sa fi luat un carasoi dala cum a luat Stefan . EU am vazut ce peste ai prins ca am fost la cantar ... nu de tine am zis ca ai facut cantitatea cu un carasoi ... ala trebuia sa il prind eu sa te iau de pe urma
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
- RazvanFeeder
Pai in cazul asta trebuie sa-l sechestram pe Stefan si sa-l chinuim pana spune tot
APS Feeder Club
-
-
Hahahahahahaha asta-i buna ...trebuie bagata lac"catastif"Pai in cazul asta trebuie sa-l sechestram pe Stefan si sa-l chinuim pana spune tot
o propunere,Este randul meu sa detaliez cum poti face 11 puncte intr-un concurs cu 24 de participanti pe o pista superba ! :
Concluzie :
O pista SUPERBA , dificila si mofturoasa. Daca nu tragi bine , trebuie sa risti pe peste mare.
hai sa inlocuim Magura 9 cu un nou Polcesti, aici toti avem activitate plus un posibil bonus
la Magura poti sa stai o zi intreaga asteptand un dolofan si el sa nu vina
- catalin232
Cea mai buna idee pe care am auzit-o anul asta ! Si unde mai pui ca o putem face si pe 2 manse ....o propunere,Este randul meu sa detaliez cum poti face 11 puncte intr-un concurs cu 24 de participanti pe o pista superba ! :
Concluzie :
O pista SUPERBA , dificila si mofturoasa. Daca nu tragi bine , trebuie sa risti pe peste mare.
hai sa inlocuim Magura 9 cu un nou Polcesti, aici toti avem activitate plus un posibil bonus
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Salut. Am o intrebare, este voie cu macaroane,taitei,spaghete..la carlig? Gen Barila 47 . Daca da, nu am citit la nimeni sa pescuiasca cu asa ceva. Deasemeni..rame negre voi nu folositi? Nu de alta dar la noi merge si la caras si la platica batrana (ceabac).
Fire intinse in continuare !
- catalin232
Nu ai voie cu paste la carlig si nu folosim rame negre ca sunt scumpe si nu dau randament prea mare pe zona ...Salut. Am o intrebare, este voie cu macaroane,taitei,spaghete..la carlig? Gen Barila 47 . Daca da, nu am citit la nimeni sa pescuiasca cu asa ceva. Deasemeni..rame negre voi nu folositi? Nu de alta dar la noi merge si la caras si la platica batrana (ceabac).
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
sa inteleg ca exista o sansa de a evita carpodromul ?Cea mai buna idee pe care am auzit-o anul asta ! Si unde mai pui ca o putem face si pe 2 manse ....o propunere,Este randul meu sa detaliez cum poti face 11 puncte intr-un concurs cu 24 de participanti pe o pista superba ! :
Concluzie :
doua manse mi se pare perfect pentru cei ca mine care merg rar la pescuit
- Mugurel Georgescu
Eu personal nu sunt de acord cu propunerea de a inlocui etapa Magura 9 cu o etapa la Polcesti, pentru ca:
1. Ar trebui sa schimbam reguli in timpul jocului si am convenit exact pe dos.
2. Magura 9 este altceva decat a fost anul trecut pentru ca s-au facut populari cu ciortani de 2-4 kg intr-o cantitate importanta, care se simte.
Si tot din punctul meu de vedere cred ca Polcesti pista VIP este o pista foarte buna pentru competitii si sper ca atunci cand se va creiona programul pentru anul competitional 2016 sa beneficieze de o atentie speciala din partea organizatorului.
P.S. Daca va este "dor" de Polcesti avem doua luni libere august si octombrie cand putem organiza o extra etapa. Ce parere aveti?
1. Ar trebui sa schimbam reguli in timpul jocului si am convenit exact pe dos.
2. Magura 9 este altceva decat a fost anul trecut pentru ca s-au facut populari cu ciortani de 2-4 kg intr-o cantitate importanta, care se simte.
Si tot din punctul meu de vedere cred ca Polcesti pista VIP este o pista foarte buna pentru competitii si sper ca atunci cand se va creiona programul pentru anul competitional 2016 sa beneficieze de o atentie speciala din partea organizatorului.
P.S. Daca va este "dor" de Polcesti avem doua luni libere august si octombrie cand putem organiza o extra etapa. Ce parere aveti?
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”