zic ca nu ma mai tine asa bine memoria...si nu sunt 100% sigur ca standurile au fost asa cum am scris...
le mai pun o data ...si completeaza si tu restul...si pe sectoarele celelalte ..ca a venit frigul...si trebuie sa avem ce sa dezbatem :
1.Finta Mihai - 3,46 stand 36
2. Ruse Mihai - 2,64 stand 35
3. Ionescu Marian - 2,57 stand 30
4. Filip Catalin - 1,90 stand 31
5. Tasinschi Sergiu - 1,33 stand
6. Georgescu Alexandru - 1,07 stand
7. Voicila Alexandru - 0,89 stand
8. Teodorescu Alin - 0,77 stand 28
9. Mitrea Vasile - 0,69 stand 25
10. Grigorescu Mirel - 0,43 stand 32
11. Rosioara Cristian - 0,09 stand 27?
12. Nae Adrian – 0 stand
Cupa Powerfishing la Feeder - Sarulesti 2016
Moderator: sorinhc
-
- catalin232
Re: Cupa Powerfishing la Feeder - Sarulesti 2016
Marian vrea sector, stand si cantitate per fiecare pescar , aia trebuie sa pui cand aitimp
Exemplu :
Catalin COnstantinescu : Sector B , Stand 20 , Cantitate 0.39kg
Exemplu :
Catalin COnstantinescu : Sector B , Stand 20 , Cantitate 0.39kg
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
- Mugurel Georgescu
Pai sa va povestesc pe scurt cum am pescuit pe standul 7: Lansete de la pescarii din vest, nada de la Luci si putina tehnica de la Catalin Constantinescu Si acum sa dezvolt: am folosit doua pickere mrxvbomb de 10ft cu varfurile de 1/2oz, cumparate recent unul de la Gabitza si unul de la CatalinAR echipate cu mulinete daiwa tdm 2500 pe care am vrut sa le vand dar nu le-a cumparat nimeni. Una cu fir textil de 0.08 si cealalta cu mono pline de 0,20. Am pescuit-o mai mult pe cea echipata cu fir textil. Nada a fost Bream Brown de la Luci in care am bagat pinky oparit alb si rosu cam 15%. Cosulete cu plasa de 30gr si struna 0,10 de 1m pe care am scurtat-o dupa primii pesti la cca. 80cm pentru ca manevram destul de greu lanseta si o tot agatam in iarba din stand fara sa observ vreo modificare in numarul trasaturilor. Carligele au fost nr.18 de la Tubertini seria 2. Am nadit cateva cosulete la inceput, iar cand am inceput sa pescuiesc am pus in fiecare cosulet larve si cate 2 boabe de porumb dulce, iar la carlig cel mai bine a mers cu 3 larve si un pinky alb. Pestii au raspuns greu si am prins putin in prima si ultima ora. La mai bine de jumatate din pestii prinsi nu am vazut trasaturile, dar nu am lasat mai mult 3 minute lanseta pe suport. Mi-am adus aminte de o tehnica folosita de CC si atunci cand nu am avut peste am tarat putin cosuletul pe fundul apei si dupa 20 secunde venea trasatura. Asta cred eu ca a facut diferenta si m-a ajutat sa castig sectorul si concursul. Astept prima ieseala sa dau de baut
- catalin232
La ce distanta ai pescuit?
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
- Mugurel Georgescu
18m
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
- mihaiboaca
Incep prin a spune ca munca depusa impreuna cu colegii din F4 a contat enorm in a avea aceste rezultate.
Personal am inceput ziua prost si a continuat si mai prost.
Cand faceam cafeaua de dimineata am varsat pe masa, pe jos pe mine. Noroc ca eram imbracat si nu m-am oparit. Am continuat cu masina care am infipt-o intr-un ciot proaspat taiat si mi-a spart/smuls scutul. Noroc cu colegii din stg si dr care m-au ajutat, au ridicat masina sa nu smulg si bara fata. MULTUMESC MULT BAIETI. Toate acestea au continuat cu ruperea varfului de la GSystem. Am inceput sa fac terapie eu cu mine ca sa reusesc sa pescuiesc cat de cat corect/bine.
Am pescuit in 16-17m cu struna de 12, lunga de 80cm. Acele au avut marimi de la 16-(22 sau 24) nu stiu exact. In dreapta mea Florin pana la ora 11 avea 6 pesti si eu nici unul, sunt bucuros ca am reusit sa incep sa prind. Am avut o perioada buna in care aveam "trasatura" pana in 1:30min si am reusit sa recuperez handicapul. Combinaliile la ac au alternat intre rama, vierme, vierme oparit, larva si combinatii intre ele. Nu pot spune ca am prins atat de bine pe cat imi doream.
Cum ziua a inceput prost trebuia sa se si termine prost. Ultimul peste l-am pierdut la minciog. Sigur nu il bateam pe Mugur dar aveam o speranta. Am totalizat 22 de pesti cu o medie de 215gr.
Ii multumesc si lui Stefan ca mi-a dat ace care mi-au fost de un real folos.
Felicitari Lacului Sarulesti pentru amenajarea pistei.
Felicitari organizatorilor.
Personal am inceput ziua prost si a continuat si mai prost.
Cand faceam cafeaua de dimineata am varsat pe masa, pe jos pe mine. Noroc ca eram imbracat si nu m-am oparit. Am continuat cu masina care am infipt-o intr-un ciot proaspat taiat si mi-a spart/smuls scutul. Noroc cu colegii din stg si dr care m-au ajutat, au ridicat masina sa nu smulg si bara fata. MULTUMESC MULT BAIETI. Toate acestea au continuat cu ruperea varfului de la GSystem. Am inceput sa fac terapie eu cu mine ca sa reusesc sa pescuiesc cat de cat corect/bine.
Am pescuit in 16-17m cu struna de 12, lunga de 80cm. Acele au avut marimi de la 16-(22 sau 24) nu stiu exact. In dreapta mea Florin pana la ora 11 avea 6 pesti si eu nici unul, sunt bucuros ca am reusit sa incep sa prind. Am avut o perioada buna in care aveam "trasatura" pana in 1:30min si am reusit sa recuperez handicapul. Combinaliile la ac au alternat intre rama, vierme, vierme oparit, larva si combinatii intre ele. Nu pot spune ca am prins atat de bine pe cat imi doream.
Cum ziua a inceput prost trebuia sa se si termine prost. Ultimul peste l-am pierdut la minciog. Sigur nu il bateam pe Mugur dar aveam o speranta. Am totalizat 22 de pesti cu o medie de 215gr.
Ii multumesc si lui Stefan ca mi-a dat ace care mi-au fost de un real folos.
Felicitari Lacului Sarulesti pentru amenajarea pistei.
Felicitari organizatorilor.
Felicitari Powerfishing pentru organizare,felicitari participantilor!!!! Felicitari Mugur pentru rezultat!
Standul 36 renumitul loc "la pietre".
Am pescuit pe textil 0.08 cu leader 0.25 mono ,carlig 16 legat cu 100 cm 0,13 toray.
Distanta 17 m ,nadire grea 4 cosulete M cu 3 rame tocate,un pic de british bread si cativa pinki morti
Am avut 2 nade:
Benzar special concurs black 500 g+bream brown 800 g + aditiv sensas bream black .A doua nada a fost primita cadou de la Razvan Pop si nu stiu exact din ce era formata .
Platica era mofturoasa tare.Combinatia la carlig castigatoare a fost 2-3 larve cu un pinki alb mort.
Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
Standul 36 renumitul loc "la pietre".
Am pescuit pe textil 0.08 cu leader 0.25 mono ,carlig 16 legat cu 100 cm 0,13 toray.
Distanta 17 m ,nadire grea 4 cosulete M cu 3 rame tocate,un pic de british bread si cativa pinki morti
Am avut 2 nade:
Benzar special concurs black 500 g+bream brown 800 g + aditiv sensas bream black .A doua nada a fost primita cadou de la Razvan Pop si nu stiu exact din ce era formata .
Platica era mofturoasa tare.Combinatia la carlig castigatoare a fost 2-3 larve cu un pinki alb mort.
- mihaiboaca
Mihaita sterge repede ca ai folosit British bread. Este interzis prin regulament.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Briceag Alin
Bravo baieti.Felicitari ! Tinand cont ca a fost primul meu concurs de genul m-am simtit foarte bine si clar vor mai urma si altele. Multumesc si eu Power Fising si Lacului Sarulesti,Marian B,Nelu,RAzvan,Mihai Sarbu ,Ruse,Tica si cel mai mult lui Catalin stie el de ce ,nu mai are rost sa spun aici si daca am omis pe cineva sa ma ierte
@ Are cineva ideea de unde facem si noi rost de poze ? Cel putin in sectorul nostru s-au facut destul de multe de Tao cred ca l cheama si avea aparatul lui Stefan daca nu ma insel. Si ultimile poze de final cu totii parca Mega Bebe le-a facut.. ?
@ Are cineva ideea de unde facem si noi rost de poze ? Cel putin in sectorul nostru s-au facut destul de multe de Tao cred ca l cheama si avea aparatul lui Stefan daca nu ma insel. Si ultimile poze de final cu totii parca Mega Bebe le-a facut.. ?
A fost prezentat la control.
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”