Cupa Carasu` Degerat editia 2015 Fundulea2
Moderator: sorinhc
Re: Cupa Carasu` Degerat editia 2015 Fundulea2
Iepurele trebuie sa fie neaparat VUITTON ?
- Razvan Pop
Mi se pare normal sa tinem pe malul de pamant, pe cel cu cabana paznicilor riscam sa prindem peste.
- sirbu mihai
Ai dreptate Răzvan. Ce dracu, stricam tradiția ?
CS APS
Desi nu particip si nu ar trebui sa ma intereseze pot sa postez decat ca: Ma abtin de la comanetarii pacat ! Un gest urat dupa parerea mea ! E un concurs si o derogare mergea (si mai mult veneau noaptea ca deobicei si prindeau) Oricum cand apa e rece doar acolo se prinde si e bataie pe loc. Acum sa auzim ca se si rezerva locurile pe baltuca aia. A ajuns baltuca de top.Am vb cu Dl. Visan , nu putem pescui pe malul cu Cabana paznicilor deoarece sunt locuri rezervate din mos stramosi ...
Razvan ai mare dreptate ! Sti tu ce stii! Alte locuri nu merg pe apa rece acolo. Incercati cu Ttx simplu poate, poateMi se pare normal sa tinem pe malul de pamant, pe cel cu cabana paznicilor riscam sa prindem peste.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- catalin232
Sorine , cat timp Visan nu ne cere 1 leu pe balta si ne lasa sa ne facem de cap , iti dai seama ca nici eu nu am ce comenta. Ne-am folosit mereu de ocazia asta sa ne revedem dupa perioada de iarna si sa marcam noul sezon cu o teapa ( lampa) .. in felul asta poate se duce tot ghinionul de inca de la inceputul sezonului .
PS: Da tu de ce nu vii ?
PS: Da tu de ce nu vii ?
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
SAL !!!Cred ca nu ii place sa piarda RESPECT !!!
Ai si tu dreptatea ta..... Nu uita ca "treaba" e cam reciproca, stii tu publicitatea ......Sorine , cat timp Visan nu ne cere 1 leu pe balta si ne lasa sa ne facem de cap , iti dai seama ca nici eu nu am ce comenta. Ne-am folosit mereu de ocazia asta sa ne revedem dupa perioada de iarna si sa marcam noul sezon cu o teapa ( lampa) .. in felul asta poate se duce tot ghinionul de inca de la inceputul sezonului .
Nu-s concursurile de minePS: Da tu de ce nu vii ?
Aici chiar nu m-ai prins. La pierdut am experienta . Oricum bagam ttx-ul si popapu cu ... mergeam la KamikazeCred ca nu ii place sa piarda RESPECT !!!
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
- catalin232
Sorine ... daca te face sa vii ... putem schimba numele... Miuta Carasu` Degerat !
Hai ma omule , acum sincer .. ce Doamne iarta-ma ti se pare a concurs la ce mergem noi sa facem acolo ? ) Adevaratul concurs ar fi sa obligi pe toti sa stea pe scaun si 5 5 ore sa nu scoata un sunet Sa vezi atunci cum li se innoada lacrimile sub barba de necaz
Hai ma omule , acum sincer .. ce Doamne iarta-ma ti se pare a concurs la ce mergem noi sa facem acolo ? ) Adevaratul concurs ar fi sa obligi pe toti sa stea pe scaun si 5 5 ore sa nu scoata un sunet Sa vezi atunci cum li se innoada lacrimile sub barba de necaz
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
- mihaiboaca
Mai avem un dependent care ne insoteste pe nume Tudor Mihailescu.
Mihai Boaca
Mihai Boaca
- Razvan Pop
Maine toata lumea la antrenament )
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”